nell
|
Dobro jutro! Najprej čestitke vsem slavljencem za nazaj in za naprej!!! Kavo imam že v riti, zajtrk tudi in že nekaj poštimanga - pa me počasi mineva, da bi še kej. Včeraj je na plan pokukal tretji zobek, leva enka zgoraj - sam š**** se vidi in občuti - rozpoloženje mačkina je temu primerno. Smo pa bli včeraj tudi prvič pri zobozdravniku - lih en tolk je odprl usta, da je vidla dva zoba, pol je ugriznil in se zgnal v svedre in tiste druge napravice na mizici. Ko je videl, da mami ne pusti, je začel ritat in se bunit - hja le po kom ima podedovano trmo. Sva pa v večini cele dneve zdaj na terenu - jutri greva spet k moji mami - ima dopust, pa zdej ko ga imam še jaz, je treba še izkoristit, kmalu bodo s tem večje težave. Poroka je supela - prijateljica je bila pravljično lepa. Tiborja je pazila moja mami, prišla sta samo enkrat vmes malo pogledat, pa da sva ga lhko midva mal požulila. Se mi je zdelo malo neumestno matrat tamalega, že itak je bil sitkan zaradi zobkov, potem vročina, glasna glasba, preveč folka - pomojem bi mu odpelal. Sem bla pa rahlo zgrožena, ker je imela ena od povabljencev s sabo pupiko, staro 2 meseca - to da je bla zraven sploh ni bil problem, ampak me je pa kr mrazilo, ko jo je ob 2.00 zjutraj še vedno vozila in ujčkala v dvorani, kjer je bla glasba tako glasna, da sem js kričala, da sem se lahko kaj zmenila, pa še takrat se nismo slišali. Boga punčka in njeni ušeski. Ne vem no, meni se to ni zdelo ravno primerno, kaj ve mislite. Krasen dan vam želim