dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Vau, kakšno čvekanje Jaz sem mela pa zdele predpriprave za it rodit glavo umit, se depilirat in potovalko pripravit no, tisto tahuje bomo delali čez ene 20 tednov, prej ne Že cel dan me pomal stiska, upam da bo čimprej za mano. Saj bi blo vse kulči, če ne bi mela moje male žabice doma ajoj ampak, saj bo hitro minilo, pa bova spet skupaj. Dolenjka, ali ti že potuješ v SLO ta vikend no, če že, lepo potujte Če se več ne javim, vsem lep vikend, uživajte, upam da se beremo v ponedeljek. Pa-pa No ti kar takoj nehaj travmirat in se nakuliraj...tja greš zato, da bo imela tvoja pikica oktobra najlepšo družbo in da se bo mamica dobro počutila, ok! Samo glej, da bop tam za svojo tit poskrbela, ker če ti ne boš, ne bo nihče! Sprašuj, teži......name se spomni Te počakam da prideš domov kar tukaj, v B, pa se potem v četrtek odpravimo v SLO, ko boš ti že debelo doma