petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you no fajn. jaz sem pa komaj pred 10 minutami uspavala ln. se mi kr mal meša od joka, ker je od pol osmih do zdle tečkala, jokala.......jaz pa že spet sama. seveda, ati si lahko privošči fuzbal, večerje s kolegi, jaz pa nikoli ne morem niti na kavo, ker ima vedno glih takrat ene obveznosti. mater, sem tegotna. in pol k mi je ln zdle dve uri skup nabijala tečnobo, sem mislila, da bom živčnega fasala. in najbolj me boli, užalosti to, da sem pol jezna, ker se dere pa je tečna, pa sploh ni ona nič kriva. ne jest, ne spat, ne nositi se, ne igrati...........nič........samo dretje.......... MTY Vem kako ti je, pri nas je tak jok trajal ene 2mesca. HB se je že nekaj časa nazaj nehal. Ja moški si lahko vse privoščjo, moj je tud na fuzbalu vsako sredo (no vsaj do rač pridm ), pa na pivo pa razno. No v soboto sem si pa jaz mal privošla, sem šla na dekliščino (sem mogla bit prisotna, k sem priča) pa je dragi mal trpel vsa ta zbujanja. Sicer sem bla že ob 2h doma, pa glih takrat mali ni hotu nazaj zaspat in sem ga rešla. Mi je blo mal žal da nisem kakšne pol ure kasnje pršla, da bi vidu kako je to k si sred noči pokonc in mali noče zaspat. A sem zlobna?
|