|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
11.5.2009 15:13:26   
miklarom
hvala za pestke jutri, mi bojo kar orenk pomagaleuser posted image
a sam 3x tedensko delaš, ja kje pa pol delaš, če nisem preveč firbčnauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
11.5.2009 17:13:42   
pikovit
Miklarom,hvala za lepe želje na drugi temiuser posted image .Jaz pa močno,močno stiskam pesti za jutri,da bo en velik + na CBjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
11.5.2009 18:40:55   
zarja1
user posted image
Vse najlepše Pikovitka.
Kaj bi ti zaželela?
Eno prekrasno bitjece pod srcem,
ki bo tolk pogumno in borbeno kot mami,
iskreno, nagajivo, veselo in enostavno samo tvoje.

Iz srca želim in neutrudno navijam!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
12.5.2009 6:13:15   
tassi1
MIKLAROM- navijam za en velik lep plusek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
12.5.2009 7:20:29   
talika81
user posted image  MIKLAROM, NAJ TI BO DANES NAJSREČNEJŠI DAN V ŽIVLJENJU, KO TI BODO POVEDALI, DA SI SREČKA user posted image !!

user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
12.5.2009 13:33:52   
talika81
drage moje, z veseljem vam poročam, da imamo še eno frišno user posted image  - MIKLAROM je sporočila, da je SREČKA user posted image !!

JJJJEEEEEEE!!!!!

sej bo verjetno tudi sama povedala, kakšni so njeni občutki, ampak sem hotla to veselje delit še z vami!!!

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
12.5.2009 14:33:18   
tassi1
miklarom-  če kdo, si ti zaslužiš, da si zagledala plus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke  iz srca  user posted image user posted image user posted image

PS- pa čist malo sem ti favš user posted image user posted image , sej mi ne zameriš ??

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
12.5.2009 14:35:43   
amii
Čestitke Miklaromuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
12.5.2009 15:53:46   
miklarom
evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
12.5.2009 16:44:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

drage moje, z veseljem vam poročam, da imamo še eno frišno user posted image  - MIKLAROM je sporočila, da je SREČKA user posted image !!

JJJJEEEEEEE!!!!!

sej bo verjetno tudi sama povedala, kakšni so njeni občutki, ampak sem hotla to veselje delit še z vami!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
12.5.2009 17:16:01   
zarja1
Miklarom draga, draga srčica...čestitke še tuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
12.5.2009 18:14:56   
miklarom
tassi1 - hvala še enkrat. pa vejžda ti ne zamerim, zakaj le ti boš tako kmalu za menojuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
12.5.2009 20:27:11   
sonček85
miklarom jeeee še tukaj čestitke draga moja sodelavka.Jokala sem od sreče k sem zvedela.jeeeeeeeeSedaj pa srečno do konca in komaj čakam skupno vozičkanje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.5.2009 7:10:13   
beba75
miklarom  ČESTITKE iz srca, resnično sem vesela zate!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
13.5.2009 7:12:54   
talika81
miklarom, še enkrat čestitke ob veseli novici ...

verjamem, da še nista čisto dojela, ampak bo kr držalo, da si draga moja, srečka user posted image  ... zdaj se pa le pazi in čuvaj nase in na tvojo user posted image  ...

punce, ki se čakate na user posted image , pa brez skrbi ... boste kmalu prišle za nama z miklarom, boste videle ... očitno se je tudi pri nas začela sezona user posted image  ... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.5.2009 7:30:53   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

tassi1 - hvala še enkrat. pa vejžda ti ne zamerim, zakaj le ti boš tako kmalu za menojuser posted image

Hvala lubica, sam pr nas smo že obupali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.5.2009 12:00:35   
talika81
tassi, ne smeš tako govorit in mislit... vem, da ti je težko, ker tolikokrat ni uspelo. ampak bodi prepričana, da pa enkrat mora ...

tako da glavo pokonci  ... me smo vse s tabo in vse držimo pesti za vse, da bi vsem 1x le uspelo ... user posted image   user posted image  

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.5.2009 12:37:25   
miklarom
tassi1 - tako kot ti je že povedala talika, ne obupaj, zdaj se malo spočij in sprosti, potem pa si naenkrat reči, hudiča zdej pa grem po malouser posted image , in vem da mi bo uspelo, in ti bo verjemi, tak sem si jest zdej rekla in vidiš da ne zastonj, vedno bomo s teboj, te bodrile držale peste tako močno, da se ti bo to kmalu zgodilo

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
13.5.2009 13:38:38   
protina

miklarom čestitkeeeeeee še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa uživaj naslednjih mesecih v nosečnosti kajti to je najlepši čas. Imam sicer že 1 otroka in moram povedat, da mi je bilo takrat zelo lepo. vsak dan sem po 30-krat božala buščija

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.5.2009 13:44:38   
protina
miklarom a si imela kakšne znake? jaz sedaj čakam na mojouser posted image  in potem kličem v MB za vstavitev zamrznjenčka, če priden še not.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
13.5.2009 14:06:59   
miklarom
imela sem občasne slabosti, pa vrtoglavice, najbolj pa so me joške bolele sploh bradavice so se mi nabrekleuser posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
13.5.2009 17:31:45   
barvar
Miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Že ves čas spremljam kaj se dogaja in sem bila danes res vesela zate ko sem videla kako lepo se je izteklo. Zdaj pa mirnih user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
13.5.2009 18:00:37   
db
miklarom čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image me pa smo za tabo v boju

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
14.5.2009 7:55:44   
db
dobro jutro še vse spite evo ena kavica za vse
user posted image

a se pol jutri dobimo na kavici

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.5.2009 8:50:50   
miklarom
jutro, ne ne spimo več. ne vem zadnje čase ste vse bolj malo na tej naši temiuser posted image , kako to?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?