Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
.
. Bilo je je obakrat ogromno, pa me je vedno dragi peljal v P. Prvic je bilo sredi noci, tako da sem bila takoj na vrsti, drugic pa zjutraj (nekaj cez osem), tako da sem cakala kar nekaj casa pred triazno ambulanto in ce ne bi moj malo zatezil (poleg popolnoma premocenih hlac, brisace in se cesa sem imela se popadke), bi me se kar nekaj casa pustili tam v cakalnici. Sledil je CTG, potem pregled pri G, nato pa na klistir... Nihce ni delal kaksne panike glede lege otroka (ceprav v soli za starse to tako poudarjajo) in ce sestejem, sta od odteka vode (vecine) pa do prvega pregleda minili dobri dve uri (1,5 samo v P)
. Jap, pod triazo si clovek predstavlja kaj drugega
, res pa so imeli noro guzvo in sem morala potem se cakati na prosto porodno...