|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
13.5.2009 20:04:03   
Storžica 81
jaz pričakujem user posted image 19. maja. Če bo res prišla takrat, potem ta mesec špikanje odpade.

Lepo spite se slišimo jutri

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.5.2009 12:22:29   
Barbara31
Pozdravljene,

Danes sem imela 1UZ. Velikost 12,13,14. Dobila sem še terapijo do sobote.
Mogoče katera ve koliko lahko zraste do sobote? ali je to čist od posameznika odvisno.

Drugače pa ta postopek kar traja...začetek ob7-ih..konec ob 9.30. Sestre ... še posebej tiste ki ti dajo terapijo...si kar vzamejo čas.

Kimsy...tudi jaz navijam zate.

Storžica... zakaj se ne boš špikala če bo 19?

Lp

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.5.2009 12:44:06   
neela
Barbara, user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke! Za prvi UZ je to fantastičen rezultat. Do sobote ti bi znali že čisto dovolj za stopko zrasti...tko se je meni zgodilo pri prvem iui, tko da boš kr hitro prišla do iui-ja.

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.5.2009 18:48:32   
kimsy
barbara - bravo za vmesni rezultat. user posted image Tudi jst mislim, da bodo v soboto zreli za stopko! Držim pesti!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.5.2009 18:58:25   
neela
kimsyyyy.......kako? Bomo nazdravli jutri al kaj? Greš jutri takoj zjutraj na krvnega??? Madonca....sem jaz nestrpna, kot bi šlo zame...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.5.2009 19:03:07   
kimsy
neela - ja, juti imam krvnega. Doma nisem nobenega testa delala, ker si ne upam. Sej vem, da bi blo bolš, da bi ga, da ne bo razočaranje prehudo, user posted image
Čeprav še kar upam, kljub vsem krčom od prejšne nedelje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.5.2009 20:11:53   
Fargesia
kimsy, stiskam pesti kot nora!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
15.5.2009 8:12:56   
neela
no, kimsy, sedaj gre pa zares.....jaz že čutim na mehurju, da je pozitivno...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
15.5.2009 9:29:30   
gapii27
jutro babe žabe....tale menopur me zdeluje...spim ko topuser posted image

danes padla druga špika...šibamo proti prvemu UZ...že komi čakam,da vidmo pridelek...

kimsy naj bo deeeebbbeeellliiiiii plususer posted image user posted image user posted image

barbara čestitke za pridelek....tako sem jes mela tud pol pa so na 19 -20 zrasli v 2 dneh...

storžica premisli....mogoče pa ne bo takrat IUI in mogoče je pa ta mesec glih taprav

naše srečke nosečke in ostale....kako?

pozdravček, vaša, naša gapiiuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.5.2009 10:56:39   
markle
...pozdravljene...spremljam vas od novega leta...takrat mi je moj G omenil,da je počasi čas za IUI...

...končno se dogaja...na to sem čakala dolgih 5 let...jutri imam prvi UZ...kdaj lahko pričakujem IUI...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.5.2009 11:04:31   
lenna
Punce pozdravljene po dooooolgem času...

Kimsy, lepo da si se spomnila name in me nagovorila...sem si prav morala vzet malo časa da vam kaj napišem
Res je da sem  pisanje tu gor opustila, vendar pa vas v mislih nisem zapustila.  Priznam da sem vas ene 5x uspela prebrat, pisat pa že ni bilo časa.

Tudi na nosečkah sem se oglasila še samo 2x. V službi sem še polno zaposlena, popoldne tudi aktivna in ni časa za internet..

Drugače pa vidim, da je kar nekaterim uspelo tako kot meni; ostale pa boste tudi prišle do magičnega +.

Z mano je vse super, niti enkrat mi ni bilo slabo v celi nosečnosti, nobene utrujenosti; razen pridelanih 10 kguser posted image
Veste da sem danes nastopila že 30 tedenuser posted image user posted image   Kakooo čas hitro mineva. Drugače pa imam za delat še 14 delovnih dni, potem še dopust v celoti..

Kimsy, vidim da imaš danes test...držim pesti za pluuuussss

Toliko zaenkrat, se vam oglasim še kasneje

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.5.2009 12:36:36   
neela
gapii, bravo punca! Kdaj imaš potem prvi uz? V sredo, četrtek??

markle, pozdravljena! user posted image Želim ti, da prideš čimprej med rozike! Kdaj točno boš imela iui je težko rečt, ker je ful odvisno od posameznice in od ciklusa. Sama sem imela (vsakič na Menopurju) iui na 13. ali pa 15. dan ciklusa. Se mi zdi, da če si na klomifenu, da zna bit iui malo kasneje....vsekakor pa čisto odvisno kako reagiraš na stimulacijo in kako veliki so folikli.

lenna, a veš, da se tud sama večkrat vprašam, kod hodiš? Sem hotla že zadnjič malo pobrskat, kdaj imaš rok....k nič ne javiš...user posted image Pa drgač? Počutje ok? Vesta kaj bo? No, sedaj ko boš začela s prostimi dnevi pa res malo večkrat skočiš na rr in nas malo obveščaš, kako pa kaj, pa čvekaš z nami user posted image

kimsyyyy.................a ti že mogoče nazdravljaš????? In to BREZ NAS??? user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
15.5.2009 13:09:22   
kimsy
Punce moje! Mi mamo user posted image . Jst sm tok vesela...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
15.5.2009 13:39:02   
lenna
Kimsy, kaj slišim??????????

Kar ne morem verjet da po dolgem času ko sem tu gor, izvem tako čudovito novico.

V glavnem , Č  E  S  T  I  T  A  M

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
15.5.2009 13:39:48   
Barbara31
Kimsy... naj ti prva čestitam . Iz srca ti privoščim in se veselim z teboj.

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
15.5.2009 14:07:33   
gapii27
WEEE HAVE A WINER!!!!!!!!!!!!

ČESTITKE KIMSY TEBI IN TVOJMU DRAGEMU!

Neposredna povezava do sporočila: 2691
15.5.2009 14:10:19   
gapii27
neela v sredo imam prvi UZ....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
15.5.2009 14:19:33   
neela
No, sej sem vedla, da ta naša kimsy že nazdravlja brez nas! Kimsy, iskrene čestitke, pa naj bo tvoja nosečnost mirna in prijetna!!! BRAVO MAMI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.5.2009 15:11:06   
Fargesia
kimsy, ČESTITKEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.5.2009 15:13:10   
gapii27

user posted image

user posted image
  • barbara - 1.UZ 14.05. (1.IUI)
  • dysan - čaka pošto za IVF?
  • HANYBANY - čaka pošto za IVF - mal odklopa!
  • gapii27 - 1.UZ 20.05. (1.IUI)
  • kittyy HSC junija
  • grethy - odklop
  • buča - odklop
  • ejla - odklop
  • Fargi - čaka user posted image
  • Klavirka - čaka user posted image
  • storžica81 - čaka user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)

IMAMO NOVO SREČKO NOSEČKOuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
15.5.2009 16:16:58   
Storžica 81
Kimsy  čestitaaaaaaammmmmmm! Veselim se s teboj. Želim ti zelo lepo nosečnost...

Leena hvala, ker si odprla to temo. tukaj sem izvedela že veliko novih poučnih stvari.... ali ti malček v trebuščku zelo nagajauser posted image ?

Barbara na, če dobim user posted image 19. maja oz. prej, si ne upam začeti spikati, ker bi bil lahko IVI 30. maja, takrat pa se poroči prijateljica jaz pa sem ji priča. Začnemo že ob 09:30, IVI pa traja do 11 h.

Gappi  upam, da pridelaš čim več foliklov.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
15.5.2009 19:26:12   
kimsy
storžica! Jst sm mela punkcijo na dan bratove poroke in je blo vse ok. Pa po moje je na soboto iUI tud prj gotov.

Punce hvala za čestitke! Si grem jutri kupit CB, da vidim, kako zgleda + v živo!

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.5.2009 23:45:20   
Storžica 81
Bom videla, drugače imam z LJ uro in pol vožnje do kraja poroke.

Punce lepo spite.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.5.2009 10:47:40   
Barbara31
Pozdravljene,

Danes zjutraj sem imela drugi UZ. Zvečer ob 22.moram it po stopko...v ponedeljek pa akcija.

Čeprav sem si rekla da ne bom nič pričakovala...sem kar malo nervozna.

Želim vam vsem prijeten vikend

Lp

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.5.2009 10:53:44   
Storžica 81
Barbara, držim pesti........
Kimsy kako si kaj spala ponoči? Si že dojela,da se ti je izpolnila velika željauser posted image ?

Gapii kako gre špikanje?

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?