šivilja
|
Lsica - na žalost ne vem cene tetra plenic. Sem si ceno iz Babycentra zapomnila (iste planice), da bi primerjala, pa sem doma opazila, da mi jih je v Tosami pozabila računat, se pravi sem jih dobila zastonj. Če ti kaj pomaga: plačala sem 35€ kupila pa sem 6 paketov vložkov, 4 pakete tistih velikih vatirancev takoj za po porodu (po trije v paketu), dva zavitka vate, škatlo zložencev, gazo v roli (tega ne rabiš za dojenčka), palčke za ušesa, tetra robčke za umivanje, škatlo blazinic za dojenje, pa še tiste tera prlenice, ki jih niso računali. meni se ne zdi veliko. Mogoče se katera čudi zakaj tolk vložkov, ampak pomoje jih bo še premalo. ker sme imela obakrat čiščo po 6 tednov in je v trgovinah zelo težko dobit navadne vložke (ki niso plastični), ker če jih tako dolgo uporabljaš, si že čisto rit skuriš (oprostite izrazu). Enkrat sem še tasta pošiljala od štacune do štacune. HA, HA, pomoje je prvič v življenjeu kupoval vložke. Kar predstavljam si ga kako je stal pred policami in me po mobitelu klical domov keri so pravi, kljub temu da sem mu dala ovitek sabo. Za tiste ki jih muči zgaga - včarakj sem za hec brala eno staro knjigo o zdravilnih rastlinah in piše, da je korenčkov sok baje odličen proti kislini. En kozarec in pomaga. Verjetno sveže stisnjen, lahko bi se pa poskusilo tudi s kupljenim ali pa celo, da kar enostavno dobro zgrizeš en korenček. Ne znam povedat, če pomaga, ker trenutno hvalabogu teh težav nimam. Če se bojo pa pojavile, bom pa sigurno sprobala, korenje je itak dobro in zdravo.
|