Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 8:57:43
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 9:20:44
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* Timon pa vleče v usta pa piha v njih ampak ga bo že minilo. k sreči mam ga na okah ko se ki tak suče, da rs kakih ogorkov v usta ne vleče. ker ko začne pihat že vem da vidi cigaret Monchy, Mark si tudi da od atija cigaret v usta pa prazno piksno v roke, te pa se na balkonu nastavla, da ga ja vsi vidijo Samo jaz vedno rečem, da ne bo kadil pri 15., ko bojo drugi začeli, ker mu ne bo več zanimivo. Bo lahko reko "eh, jaz sem to že pri dveh letih delal" dober je ma ja to maš pa mogoče prav .. upam da maš no
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 9:27:53
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz tudi Fajn bi blo.... Grete kaj ven? Meni se taaaaaak ne da.......................
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 10:15:48
|
|
|
|
*monchy*
|
mi gremo ampak naj se falot zbudi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 11:08:25
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Mi smo pa glih z dopoldanskega sprehoda pikica ful uživa v vozeku... meni pa tut paše, da se razhodim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2009 19:33:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2009 19:35:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2009 20:33:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 20:46:14
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak hvala pol te pa je vredi neke razkurlo
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2009 21:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 21:35:12
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak pri meni se tudi vleče več kot pol leta ju3 pa bom tašči povedala kar mislim pa me boli k****
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 21:39:30
|
|
|
|
ada2
|
daj morrak povej kaj te je raz ... sicer pa mislim, da bi na to temo imela jaz tudi veliko za povedat... kdo pa ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 21:44:23
|
|
|
|
*monchy*
|
jaz sem pač takaa, da mene j*** v glavo ne bo nihče, še posebaj pa ne tašča mislim da je zadna na svetu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 21:47:02
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* jaz sem pač takaa, da mene j*** v glavo ne bo nihče, še posebaj pa ne tašča mislim da je zadna na svetu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 21:49:19
|
|
|
|
ada2
|
mene pa jezi, da nisem dobila potrditve rezervacije za morje, sem včeraj preko interneta rezervirala, pa nisem odgovora dobila , pa na telefon se mi danes ni nihče javil.... bom spet v ponedeljek probala.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 21:59:30
|
|
|
|
*monchy*
|
ada grozni so na ageencijah ja midva sva šla pred 2 letoma v tunizijo in nama dali letalske karte od drugih dveh. in midva luzerja nisva skužla dokler nisva prišla v zaggreb na letališče ko niso karte in passporti štimali skoraj sva ostala doma ampak se je hb vse porihtalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 22:02:43
|
|
|
|
ada2
|
ne, jaz sem kar direkt lastnika kontaktirala... agencije si potem še svojo provizijo nabijejo, pa... eh, imam tudi slabe izkušnje z njimi. zato rajši tako direkt
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 22:03:55
|
|
|
|
ada2
|
joj donna sem študirala zdaj, kdo je to na FB
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.5.2009 22:28:03
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 joj donna sem študirala zdaj, kdo je to na FB hehe drugače maš pa res lepe slike gor - sploh Miha je res čudovit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.5.2009 6:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! kako kaj? vreme je krasno, kar se tudi vidi pri vašem/našem čvekanju. no jaz sem pa aneja včeraj prvič pustila čez celi dan, da ni šel spat in morem reči ni bila taka kriza kot sem prvo mislila da bo. res je bil potem ob 6 že katastrofalno siten in je ob 18.45 že spal- je pa spal celo noč do 6.10- nekje enako pa vstane tudi te ko grema spat ob 20 ali 21 uri. želim vam lepo nedeljo! papa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.5.2009 6:55:32
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!!! midvi sma že pred 6 vstale, zgleda da tia lahko gre ob 7 zvečer, ali ob 10 spat, stane vjutro do pol 7. mami pa še bi tak ajala....no grem zaj zajtrk si pripravim, kavo skuham, pa še vam jo bom uživajte v upam da lepem nedeljskem dnevu
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.5.2009 7:00:38
|
|
|
|
petra *k
|
deja kak si me te folgala prehiteti, ko sem jaz pisala, še nič ni blo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.5.2009 7:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sem bila za par sekund hitrejša junijke mamo že tri , dve in enega
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2009 7:40:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2009 7:48:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
OTROŠKA OBLAČILAKAJ PRETEHTA PRI NAKUPU OTROŠKIH OBLAČIL?VRSTA BLAGA (
35%)

CENA (
24%)

BRAND (
0%)

KVALITETA (
24%)

DESIGN (
9%)

NI POMEMEBNO SAMO DA JE POCENI (
9%)
Število vseh glasov: 68Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!