|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
16.5.2009 14:18:57   
neela
Ojla!

kimsy, jaaa..user posted image user posted image user posted image ..to enostavno moraš doživet. Jaz sem delala CB pred krvnim. Ko se je + tako jasno izrisal, za kar sploh nisem verjela, da je možno, da se izriše (po tolikih -! user posted image ), me je od šoka, da sem + doživela, kar zvilo na tla in v jok....seveda od sreče. Zato, daj si duška punca, to si čakala, to si želela!!!! user posted image

barbara, bravo!!! user posted image Sem si kar mislila, da boš hitro na vrsti, ker si že na prvem uz imela ful dobre rezultate. Torej bomo v ponedeljek vse pozitivne misli usmerile k tebi, ok? user posted image

Storžica, ja, jaz bi se vsekakor potrudila in šla v postopek. Sej konec koncev se bo čisto lahko zgodilo, da na dan poroke ti sploh ne bo treba iti na kliniko...kaj pa veš, kaj se ti bo 'tam dol' dogajalo user posted image . Jaz sem imela 1iui na soboto in sem bila edina na iui-ju, tko da sva bila že okol 10. ure frej. Mislim pa, da če bi čimprej zjutraj prišla in povedala, da se ti mudi, da bi tudi to upoštevali.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.5.2009 14:21:08   
emsika
b r a v o                      k i m s y........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.5.2009 16:15:31   
kimsy
barbara31 - bravo za stopko! user posted image  Zdaj pa držimo pesti!!!
neela - ja, sm si danes dala duška in nardila test, na katerem sta se takoj pokazali močni user posted image . Zdaj šele počasi dojemam. Sva pe že včeraj z mojim potočila kar nekaj solzic sreče.

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.5.2009 16:20:35   
neela
kimsy, še enkrat iz user posted image čestitke! Koliko časa sta pa delala na user posted image ?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.5.2009 17:45:46   
markle
 prvi UZ je za mano...rezultat : 17 in 12

punce je to ok?

jutri imam drugi UZ

aja...pila sem klomifen...

kimsy...iskrene čestitke...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.5.2009 18:30:48   
Storžica 81
Punce,  ne morete verjet, da se je moja user posted image prikazala danes, jaz pa brez monopurja, tako da je ta mesec vse izgubljenouser posted image user posted image user posted image user posted image . Čisto me je šokiralo in sem vsa iz sebe. Moj cikel traja vedno od 29-35 dni, danes se je prikazala 26. dan.

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.5.2009 20:55:25   
Fargesia
storžica, a ful lije?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.5.2009 22:46:34   
Storžica 81
ne prov zanimive reči se dogajajo. popoldan se je pokazal rjav izcedek in od takrat naprej ni nič več. V primeru da se pokaže sedaj grem v ponedeljek po menopur. Upam da ne pride potem ravno na soboto iseminacija.

Ali je možno da se zaradi prevelikega telesnega napora user posted image prej pojavi.  danes sva šla s kolesom na maraton in glej ga zlomka ......

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.5.2009 23:00:57   
neela
markle, user posted image user posted image za prvi uz je to čudovit rezultat. Verjetno boš ob naslednjem uz še štartala na stopko al pa kr direkt na iui! Srečno!!

storžica, če se danes ne vlije sveža kri, potem šteješ jutrišnji dan kot prvi dan, se pravi, da greš lahko v pon brez skrbi po novi 'arzenal' in pogumno v nov boj! Čeprav me še nekaj tlele moti....če praviš, da si danes 26. dan ciklusa...kaj pa če je vgnezditvena?!?!?!? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.5.2009 23:05:31   
Storžica 81
nevem.....
Še nikoli se mi ni to pojavilo. Sem se pa tudi zmotila v štetju; danes je 27. dan

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
17.5.2009 6:45:29   
Storžica 81
Dobro jutro punce.

danes zjutraj se je ulilo. Prosim, če mi lahko katera pove na kateri dan naj bi mi izvedli iseminacijo, če nebi imela dodatnega špikanja?
Barbara ali so tebi podaljšali za šikanje za dva dni? Koliko dni je od kar si se začela špikati?

Neposredna povezava do sporočila: 2711
17.5.2009 8:07:16   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

Dobro jutro punce.

danes zjutraj se je ulilo. Prosim, če mi lahko katera pove na kateri dan naj bi mi izvedli iseminacijo, če nebi imela dodatnega špikanja?
Barbara ali so tebi podaljšali za šikanje za dva dni? Koliko dni je od kar si se začela špikati?

Dobro jutro!

storžica, kateri dan boš imela iui je praktično nemogoče napovedat, saj je vse odvisno od tega, kako bodo reagirali tvoji folikli in kako hitro bodo rasli. Vsem, ki so na špikah je skupen samo prvi del špikanja - torej od 2. do 7. dneva (6x), potem naslednji dan sledi 1uz. Kako naprej pa je od vsake posameznice odvisno....ene gredo že po 1uz na stopko, nekaterim pa še večkrat podaljšajo špikanje. Hmmm...upam, da nisem preveč zakomplicirala z razlago. Več boš itak vedela šele, ko boš imela 1uz, vsekakor pa se nikar preveč ne obremenjuj, kdaj bo, temveč raje pozitivno razmišljaj, da BO in da bo +!! Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 2712
17.5.2009 8:37:05   
Storžica 81
Hvala  Nella.

V bistvu mi je vseeno kdaj je samo da nebi bil na soboto 30. maja. Bom videla kako bo vse skupaj potekalo, ko bomo videli rast foliklov se bom poizkušala kaj zmeniti.

Kompliciram sto na uro, strah me je, nočem pa zamuditi že prve priložnosti. Lahko bi bil to tudi najin mesec, če ne poizkusim ne bom nikoli vedela.

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
17.5.2009 9:50:02   
Fargesia
storžica...če se boš špikala sam od 2-7.dne in bo 1.uz pokazal da si za stopko, potem boš mela 1.uz  24.5. in če takrat pade stopka imaš IUI 26.5.

moja M se nakazuje. če se danes ulije, jutri začnem s puregonom.

Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.5.2009 10:26:36   
markle
...drugi UZ je za mano...rezultat: 20 in 19...danes zvečer stopka...v torek pa IUI...

kaj pa potem?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.5.2009 10:51:05   
Fargesia
zakon! pol pa čakat 17.dni! držim pesti!!!

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.5.2009 14:59:36   
Storžica 81
Markle koliko špikov si si še mogla dati do 2 UZ? kar sem jaz zasledila iz tega foruma si pridelala zelo dobre folikle. Upam da bodo pravi. Držim pesti, da ti bo uspelo.

Fargesia če začneš jutri se bova pa mogoče v nedeljo videli na UZ :).

Držite pesti zame, da bom imela IVI pred soboto.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
17.5.2009 15:34:54   
Fargesia
strožica, držim pesti!!!!

moja M štrajka in se še vedno ni prikazala...

Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.5.2009 19:04:27   
Barbara31
Storžica

Pri meni je bilo tako... dva dni so bili samo eni izcedki in ker mi je sestra rekla naj se začnem pikat šele ko se bo zares ulilo sem se začela pikat dejansko šele 4 dan(se pravi drag po ulitju)
7 dan sem imela 1UZ, nato so mi dali še 2 dni terapije. v soboto po drugem UZ pa je padla stopka. Vendar jih je bilo tudi veliko ki so imele že 4 UZ , tko da s tem zadeva malo podalša.

Markle... držim pesti za torek.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.5.2009 19:31:17   
gapii27
ojla babe žabe

sem imela kratek oddih v Banovcih..sicer sem m0ojga sam gledla ko je men kr teklo in teklo...

storžica... špikanje laufa bp....tebi pa zdaj vso srečo in uspešen začetek jutriuser posted image

markle....čestitke za pridelek in srečno v torek

barbara...jutr držimo pestke

naše srečke nosečke in ostali klan kako...fargi...s polno paro naprej....kdaj pa imaš pol UZ -24. maj?

greeeemooo baaaabeee žaaabbbeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
17.5.2009 19:49:28   
gapii27
                              user posted image

user posted image
  • barbara - 1. IUI -18.05. user posted image
  • markle - 1. IUI - 19.05user posted image
  • gapii27 - 1.UZ 20.05. (1.IUI) user posted image
  • Fargi - 1. UZ 24. 05. (4. in zadnji IUIuser posted image )
  • storžica81 - 1. UZ 24.05. (1. IUI)user posted image
  • klavirka - čaka user posted image
  • kittyy - HSC junija
  • hanybany - čaka pošto ua IVF
  • dysan - čaka pošto za IVF
  • ejla - odklop
  • grety - odklop
  • buča - odklop

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)

IMAMO NOVO SREČKO NOSEČKOuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
17.5.2009 19:49:52   
HANYBANY
KIMSY CESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO PUNCA!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.5.2009 19:55:54   
Fargesia
uf gapi, ti pa malo prehitevaš! moja M se še ni ulila...in to bo moj 6.IUI...

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.5.2009 20:01:59   
neela
barbara, dobro opravi jutri!!! Veliko sreče...pa čez 17. dni en veeeeliiik +! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
17.5.2009 20:04:20   
gapii27
aja oprosti fargi sem mal spregledla, sem že neučakan in sem kuj prebrala da se je ulila...vseen pestke sam zate, da rata....user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?