Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: mlea No, evo pršla od zobarja, mi je dala inekcijo, da je nism prebutala, zdej mi pa slina iz ust teče, ker sploh nč ne čutim in tud govort ne morm. Ej, še dobr, da sem na porodniški, si sploh ne predstavljam, da bi šla zdele med ljudi k ne morm sline kontrolirat. Moj je crknu od smeha. mlea: dj mi pliz povej ali dojiš..ker jz mam konec meseca zobarja pa tud m islm da mi bo morala dt injekcijo, samo ne vem ali jo lahko dobim ker še dojim ali pa to nima veze...... aja še to zelo mi je všeč tvoj podpis.... O, hvala... Glede inekcije......še dojim, sicer ne polno, dodajam ampak baje inekcija ne vpliva na dojenje. Ko je bla ta mala stara en mesec, takrat sem več dojila, mi ni hotla dat, pa itak je moja zobarca za u kanto, pol sem se mal pozanimala na netu... pa nikrej ne piše, da ne bi smela dobit inekcije in tud med. sestra danes (bila je neka nova, starejša) je rekla, da lahko po pol ure že dojim!!! Tako, da opozori zobarja, da dojiš in da želiš inekcijo. Mislim, da ti jo bo dal.