leda
|
Sem pomislila na Ledino teorijo izpred nekaj časa, da uha ja. sem se par dni nazaj lepo osmešila s pomočjo malega paglavca. na drugem septembrskem forumu, kjer malo na skrivaj špegam, je prejšn teden ena mamica napisala, da pa je pediatrinja ravnokar ugotovila, da ma njen mali zarasel jeziček in zato ne tvori že vseh teh zlogov, ko jih večina mačkov v njegovi starosti. pa da je to ugotovila pediatrinja šele zdaj, na njeno opozorilo. in mene je začel kljuvat. naša ela je namreč zlo glasna, ampak tko mal na kremenčkovski način: woooow, waaaw, OOOOOO. moja teorija seveda temelji na tem, da majo malčki pri razvoju prioritete; eni hočjo prej šibat, drugi pa prej povedat. zoja je mela pri pol leta že dolge bbababa,mamama,...monologe. seveda pa je tut sedela ko mali buda tja do 11 mesca in nič kaj več, ela pa muva od četrtga dalj...ampak logika gor logika dol, črv je bil zasajen. pol sem pa v pondelk morala klicat pediatrinjo, da sem zoji prestavla klopno cepljenje in sem na koncu mukoma izdavila ob (ma sej vem, ampak sej veste, mama, pa,...) in se je nasmejala in mi prodala nazaj mojo teorijo na mal strokoven način (ainb stran glej, beseda na s. je bla uporabljena ). in da tam okrog osemga mesca začno vsi babat. no in ela je ravno v pondelk dopolnila 8. naslednji dan, v torek, sva šli v center na tržnico in na razstavo in lej jo zlomko; celo pot tja in nazaj sem poslušala: babababa, bubububub, mamamama...
|