miklarom
|
Skuštrana Suzi - ojla, nazaj. si se priklopila ma mašo temo, lepo. jel lahko ti pomagam. jaz sem se prestavila in LJ v MB , in moram reči da mi niti najmanj ni žal, nasprotno prav zadovoljna sem da sem šla iz LJ, ker imam preveč plabe izkušnje od tam. in ne bi za nič na svetu več pla v LJ. lej , če imaš narejene vse preiskave, potem se v MB naroči na rozgovor, povej situacijo kakšna je , in da imaš vse preiskave že narejene, kako se ti je sedaj zgodilo, in pač reči da bio res rada prišla k njim in te bodo naročili, lahko ti dam št. 02/ 321 - 2448, in nič se bati ker so zelo prijazni. po razgovoru, pa te bodo verjetno dali kar na čakalno lista za postopek, na katerega se pa žal čaka do 10.mesecev, ampak ni težko čakati, ker so tam zdravniki in sestra parvi cukerčki, glede na LJ kot moje izkušnje , tega niti najmanj ne morem primerjati. pa tam ti punkcijo delajo pod narkozo in nimaš nobenih bolečin ne takrat in ne pozneje, prav lepo delajo s teboj, in tudi DR.- ji ti pri samem postopku vse lepo razložijo, povedo in svetujejo. tak da če želiš se kar naroči tja , še danes se lahko in sicer med 14.00 - 15.00 uro je naročanje vsak dan,samo bodi vztrajna, ker včasih dolgo traja da jih dobiš.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|