Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.5.2009 23:44:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bošček, kaj sta pa delala z Leo? Maks je htel vrata zaloputnim,so pa pol lesena pol steklena,Lea pa jih je htela ustavit in je z roko šipo prebila po nesreči.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.5.2009 7:50:19
|
|
|
|
arabela*
|
maks
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.5.2009 9:19:23
|
|
|
|
botrca
|
Ja to so pa otroci, ko nikoli ne veš kaj se jim plete po glavi in kaj bodo ušpičili. Maks in matcar...držita se in mislim na vaju .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.5.2009 13:07:05
|
|
|
|
arabela*
|
vrtnica,kje pa se ti skrivaš sem ti sms zjutraj poslala....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.5.2009 13:22:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica,kje pa se ti skrivaš sem ti sms zjutraj poslala.... ni v službi?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.5.2009 13:31:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica,kje pa se ti skrivaš sem ti sms zjutraj poslala.... ni v službi? ne vem..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.5.2009 16:21:03
|
|
|
|
botrca
|
Saraya si opravila z izpiti? Kako je šlo? Nisem glih na tekočem...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.5.2009 17:44:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si opravila z izpiti? Kako je šlo? Nisem glih na tekočem... ja... ma full mam nabasano zdaj do konca....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:09:36
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:10:06
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...,kak je maks???
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:12:05
|
|
|
|
arabela*
|
Joj,danes bo neko butasto vreme... Smo babe cel dan same,že od včeraj...samo je bil včeraj tak sonček,da smo cel dopoldan bile v mestu..je bilo tako pestro,še Rebeko Dremelj smo poslušale in modno revijo gledale.....full se je dogajalo....danes pa tuga...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:15:40
|
|
|
|
ly117
|
Dobro jutro! Saraya, kaj ti si iz centra?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:34:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobro jutro! Saraya, kaj ti si iz centra? ja...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:48:01
|
|
|
|
ly117
|
Ker jaz sem tudi. Pa bi se lahko kdaj dobile na kaki kavici?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:51:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker jaz sem tudi. Pa bi se lahko kdaj dobile na kaki kavici? Res?? Ja,jaz sem itak nonstop v mestu.....prav iz centra si??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:54:38
|
|
|
|
ly117
|
Ja stalni naslov imam v peš coni, zdaj pa sem pri mojem in sem pri Ljudskem vrtu tak da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:56:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja stalni naslov imam v peš coni, zdaj pa sem pri mojem in sem pri Ljudskem vrtu tak da... super.... A vrtnico 79 poznaš??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 8:58:00
|
|
|
|
ly117
|
Ne, kaj ona je tudi iz centra?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 9:15:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, kaj ona je tudi iz centra? ja...tam okol tebe
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 9:16:07
|
|
|
|
arabela*
|
ly117, kolk je tvoje dete staro??? Sem pozabla....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 9:20:57
|
|
|
|
ly117
|
Luka je bil 19-ega star mesec dni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 9:25:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je bil 19-ega star mesec dni.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 9:50:13
|
|
|
|
ly117
|
Gram zdaj jaz na kramarskaga pa se kaj tipkamo kasneje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 13:19:45
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica,kje pa se ti skrivaš sem ti sms zjutraj poslala.... ja vem oprosti da ti nisem nič odpisala. Ni bilo časa...... me vsi okupirajo pa sem čisto zmedena pol . Sem nekaj po trgovinah skakala, pol popoldne pa sem stanovanje pucala. Skratka dan bi lahko imel nekaj ur več. Zdaj trenutno V spi pa sem hitro na rač. skočila da vidim kaj se kaj dogaja. Drugače pa smo v petek bili na Nodiju v Planetu Tuš. Adijo kaka gužva , da se ti zrola. No vsaj slikice imamo ko sta se mali dve slikale z njima. Pa točno pod odrom smo stali tako da smo ga čisto od blizu gledali. Pa še pobožal je obe, tako da sta bili celi blaženi .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 24.5.2009 13:23:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja stalni naslov imam v peš coni, zdaj pa sem pri mojem in sem pri Ljudskem vrtu tak da... Iy117, a smo imeli včeraj fajn čago ne . Se tudi k vam vse sliši iz stadiona? Se zvečer likala pri odprtem oknu in poslušala zraven Alfija, pa Atomik harmonik...........
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)

2 (
26%)

3 (
32%)

4 (
7%)

5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!