Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .  Pri nas je bila le 3x
 Pri nas je bila le 3x trudi in napenja da bi kakal pa ne gre? Naš Nikec se včasih celo noč napenja pa pa godrnja zraven.
  trudi in napenja da bi kakal pa ne gre? Naš Nikec se včasih celo noč napenja pa pa godrnja zraven.  .
 .   ..kompote pa vse, bom pa počasi tudi sveže sadje začela, ne zdržim več
 ..kompote pa vse, bom pa počasi tudi sveže sadje začela, ne zdržim več 

..... včeraj se je 3x tak drl, ko sem mu ponudila flaško, da je joška kar sama ven zletela ...... proti večeru je pa enkrat sprejel flaško in spil nekje 30 ml ..... počasi se daleč pride
   ..... včeraj se je 3x tak drl, ko sem mu ponudila flaško, da je joška kar sama ven zletela ...... proti večeru je pa enkrat sprejel flaško in spil nekje 30 ml ..... počasi se daleč pride do takrat je zaščita 100%
  do takrat je zaščita 100%   za menstruacijo!
  za menstruacijo!  Ej tiste ki mate večje otroke po 2 in več...ali jih imate tudi dopoldne v vrtcih ali pa so z vami in dojenčkom doma?
  Ej tiste ki mate večje otroke po 2 in več...ali jih imate tudi dopoldne v vrtcih ali pa so z vami in dojenčkom doma?  ...in zakaj morajo ravno sedaj vsi sosedje v KR in v LJ (na dveh lokacijah) obnavljati kopalnice in povzročati neznosen hrup
 ...in zakaj morajo ravno sedaj vsi sosedje v KR in v LJ (na dveh lokacijah) obnavljati kopalnice in povzročati neznosen hrup  
  , pa z mamico sva jo mahnile v staro LJ na kavico...joj koliko vozičkaric se potepa naokoli...aja pa v/iz mesto smo šli s trolo...mi je bilo kar kul tako, da Tivoli here I come!!!...mala pa trenutno kljub neznosnemu hrupu spančka.
 , pa z mamico sva jo mahnile v staro LJ na kavico...joj koliko vozičkaric se potepa naokoli...aja pa v/iz mesto smo šli s trolo...mi je bilo kar kul tako, da Tivoli here I come!!!...mala pa trenutno kljub neznosnemu hrupu spančka.