Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

in držim pesti da kmalu posije sončece in v letu 2010 držiš v rokah svoj zakladek
  in držim pesti da kmalu posije sončece in v letu 2010 držiš v rokah svoj zakladek  

, BeeBee in vse ostale, ki ste držale pesti ste dobro držale. Sm bla tok presenečena da kr nisem vedla kaj nej naprej govorim. Res so ful dobro sprejeli novico, danes sm povedala svojim sodelavkam in svoji šefu, jutri grem pa še direktorju povedati. BeeBee upam da je bilo  tudi pri tebi tako. Tole odpušanje in tako vedenje, da ti pol ful slabo vest zbudijo mi je res kr neki. Sm res lahko srečna da pri meni ni bilo tako.
 , BeeBee in vse ostale, ki ste držale pesti ste dobro držale. Sm bla tok presenečena da kr nisem vedla kaj nej naprej govorim. Res so ful dobro sprejeli novico, danes sm povedala svojim sodelavkam in svoji šefu, jutri grem pa še direktorju povedati. BeeBee upam da je bilo  tudi pri tebi tako. Tole odpušanje in tako vedenje, da ti pol ful slabo vest zbudijo mi je res kr neki. Sm res lahko srečna da pri meni ni bilo tako.  .
 .   

na NS. Bilo je super. ZElo lep pregled in tudi rezultat je okej: 1: 17.000.  Našemu
  na NS. Bilo je super. ZElo lep pregled in tudi rezultat je okej: 1: 17.000.  Našemu  se je lepo vidla izbočena kožica in zdravnica pravi, da z 70% gotovostjo napoveduje fantka. Nama je popolnoma vseeno, samo da bo najin otrok zdrav.
  se je lepo vidla izbočena kožica in zdravnica pravi, da z 70% gotovostjo napoveduje fantka. Nama je popolnoma vseeno, samo da bo najin otrok zdrav.  , tako da grem v ponedeljek na čiščenje. jaz sem tako
 , tako da grem v ponedeljek na čiščenje. jaz sem tako  

sam kaj bom z njo, moram iti..
   sam kaj bom z njo, moram iti..