|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.5.2009 17:35:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
30.5.2009 18:01:11   
mamamajča
ja, samo problem je, ker mama mi2 tak kontra fraj.... upam, da bo šlo nekak.... drugače pa res ful ugodno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
30.5.2009 19:37:07   
ada2
no, meni je uspelo spucati klet, vsaj eno sobo (tisto, v kateri smo imeli skladišče starih cot) in sem nabito poln prtljažnik  peljala ciganom na hrvaško... in morale bi videt to veseljeuser posted image user posted image user posted image
meni to tak dan polepša, da vam ne morem povedat.... ko taki mali otroci, kot je moj adam priletijo k avtu in si sami vrečke iz prtljažnika jemljejo, potem pa tiste velike črne očke, ko odpirajo, pa je notri še kaka igrača, pa kakšna sladkarija... neprecenljivouser posted image

(za vse ostalo je pa tu mastercard)user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
30.5.2009 19:37:51   
ada2
morrak na zbirateljstvu pod temo ultra menjave med albumi pogled, če kaj rabiš

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
30.5.2009 20:32:19   
Barbara111
joj ada zaj ,ko bodo počitnice pa res moraš prit z otroci mi imamo zaj pred koncem tak natrpano same teste in referateuser posted image  pa še spraševanje

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
   [Brisano sporočilo]
30.5.2009 21:44:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
31.5.2009 6:46:51   
petra *k
dobro jutro, zaspanke.
user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2382
31.5.2009 6:52:21   
Anonimen
Dobro jutro!

ja še vedno sem tu! in zgleda še lep čas bom- po mojih predvidevanjih bom šla kar lepo čez rokuser posted image
upam, da mi danes uspe kavo spit, ker je že celi teden nisem.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
31.5.2009 8:01:43   
tatly
dobro jutro
mi pa gremo k zupniku se za krst zmenituser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
31.5.2009 8:13:54   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

dobro jutro
mi pa gremo k zupniku se za krst zmenituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
31.5.2009 8:18:10   
katjakokol
aja dobro jutro

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.5.2009 8:56:34   
Barbara111
DOBRO JUTRO
Končno sonček sijeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2387
31.5.2009 10:11:19   
ada2
ja, končno spet sonček... jaz samo počakam, da se mi testo zmeša za kruh, da ga dam pečt, pa gremo ven.... bomo meli bolj pozno kosilo, ker je bil zajtrk tudi pozenuser posted image

barbara tudi pri nas je zdaj v šoli še divje, ta teden še, potem pa bo konec... mora biti še vprašana matematiko, družbo in naravoslovje, pa pišejo angleščino.... sicer za naravoslovje ne bo vprašana cele snovi, ampak samo 1 vprašanje, ker je med oceno.... je pa učiteljica rekla zadnjič (v četrtek), ko sem bila pri njej zaradi morja, da bo do takrat, ko gremo na morje imela že vse zaključenouser posted image user posted image user posted image

ampak kaj, ko se ji zdaj sploh ne da učiti... sicer pa, komu se pa da ob takem vremenuuser posted image

v počitnicah pa se definitivno vidimouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
31.5.2009 10:23:47   
mamamajča
Dobro jutro!

Meni pa se bo počasi spipalo, Mark že nekaj dni hodi spat ob pol enajstih, pa se zbuja že ob petihuser posted image Kaj je touser posted image user posted image user posted image

Groza, in potem smo vsi trije take volje, da ni za nikamor. Mislim, da ga ta alergija malo muči, ker mu nikamor ne mine.

Ja, še zadnjič sem jamrala, da grete vsi na morje, mi pa ne, zdaj pa smo se fiksno odločli, da bomo šli vsaj za tri dni. Nekaj pa je, da Mark malo čofka pa uživa, ne?
Tam v Ankaranu mi je idealno, čeprav sma pa z mojim včeraj gledala še malo za hrvaško pa je tudi ful ful ugodno!
Kamorkoli, samo da nama uspe uskladiti en sam petek, da sma lahko oba fraj...

SONČEK JE!!! Uživajte!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
31.5.2009 10:47:17   
petra *k
ja zadjič ste mele debato o dopustu. jaz pa dvomim, da bomo letos kam šli, čeprav bi morje tii zelo pomagalo. upam, da bomo vsaj za 3 dni kam pobegnili. samo aleš noče in noče na hrvaško, ki še ma kje kolko tolko sprejemljive cene. na naši obali so pa cene kar nabite, sma gledala zadnjič. bomo vidli, saj se bo poletje še komaj prav začelo, mogoče nam pa uspe.

tak jaz že kuham, in to goveje zrezke v omaki, govejo juho, solato in pomfri. pa že skoraj 2 uri dušim zrezke pa še vedno niso mehkiuser posted image ta govedina, kak je žilava.
po kosilu pa bo treba malo na sprehod pobegnit, danes ne napovedujejo dežja, potem pa do srede, tak da treba izkoristit vreme, čeglih toplo ni.

pa dober tek vam želim in prijeten dan

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.5.2009 11:22:37   
pondelak
dober dan!lep dan je danes user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.5.2009 12:05:26   
mamamajča
Petra, si vidla link, ki ga je morrak pripopala? Ankaran, jaz sem čist navdušena.
Saj pri nas pa je problem, ker moj na slovensko obalo noče, ampak na hrvaško, ne vem, v čem je fora.....
Meni je vseeno, kam bi šli, samo da bi šliuser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.5.2009 12:06:21   
mamamajča
Aja, pa nedeljska kosila..... NAM PA ATI KUHA!!!user posted image user posted image user posted image
Praznik! Bo pa juha, štefani pečenka, pire in solatauser posted image
Doooooober tek!

Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.5.2009 14:08:20   
Anonimen
mah ne vem kaj je z temi moškimi. meni je pa čisto vseeno kam bi šli na morje, saj greš zaradi morja in sebe/svoje družine, ne pa zaradi hrvatov ali slovencev. jaz sem tudi jezna ker moj niti slučajno nebo nikoli šel na hrvaško. user posted image sem rekla, da drugo leto pa me nič ne briga in spakiram otroka in gremo magari sami na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 2394
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 14:42:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.5.2009 19:38:47   
tatly
evo mi mamo krst 19.7user posted image user posted image deja sem vidla da mas kinderpet ze perajt

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.5.2009 20:00:01   
*monchy*
user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.5.2009 20:00:16   
*monchy*
deja še v enem kosu?

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.5.2009 21:04:56   
ada2
jaz sem pa zdaj pol skodelice gozdnih jagod pojedlauser posted image ... sta jih moja mama in ati prinesla s Hajndla in jih je bilo tolko, da jih Nuša in Adam (ki sta nora nanje) nista mogla vseh pojesti... do jutri bi bile pa hinuser posted image

aja, pa user posted image  sem dobila... pa sem upala, da je še vsaj kake 3 mesece ne bo...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 21:16:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

merida

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!