piskot
|
cer. danes nas je pa ana cist presenetila s svojim spanjem. vstala je ob 7h, potem sem jo pa ob 9:30 dala spat, sem bila prepricana za pol urce. pol smo jo pa cakali za ven ... pa cakali in cakali. dama se je zbudila ob 13h . verjetno zato, ker je spala na trebuhu. noro, prej pa vedno po pol ure. kolumbo upam da se ti rokso cim prej pocajta, pa da majkl ne bo nic fasal. mlea ga ni denarja da grem nekam gledat kace in krokodila. glede rekreacije ... se nisem bila, mozek pa vsak teden enkrat. pol pa se na kaksno kavo, pa na kak pir, pa je teden okol. ko grem jaz na masazo in eno uro otroka merka, mu moram pa pol skor spomenik postavit v zahvalo. kayica relax punca, vsi so taki, nasa tud krili z rokami pa "plava po suhem" in zraven vriska ko jo damo pod vrtiljak. sej bos videla, pri drugem bos ful manj komplicirala. nehi se sekirat. imas cist zdravo dete in uzivaj vsak trenutek z njo!!! glede las pa je to po porodu pogosto. ena kolegica je sla vsa panicna do dermatologa, pa ji je ta pol povedal da naj neha bluzit. so pac hormonske spremembe. pejt se postrizt, pa jih bo manj . cita nic ne likamo sploh. vrzemo v susilec in malo poglihamo, da ni cist zmeckano. claud ja pri martinu smo tudi mi lezalnik obracali okol, pol je pa skor dol padu ker je hotel na vsak nacin gledat. pri ani manj kompliciramo, ker pac martin vcasih gleda risanke, ona je pa zraven, pa mi ni da jo zdaj nosim takrat v drug prostor. aja, pa fous sem ti za kg. jaz jih imam se vedno vsaj 5 prevec. baloncy sej se zavedamo da ni najbolj pametno, ampak kaj cemo, ko imas dva nimas toliko moznosti kot pri enem. pri nas je martin ni gledal skoraj do 1 leta. ampak to pa prvic slisim, da je lahko tv vzrok za avtizem. svasta. vse ki vam odpadajo lasje prosim da se drzite stran od bazenov, da se men pol tisto med prsti vlece ko plavam . barbara kaj vama potem ni steklo s flasko?