rea27
|
hej hoj in dober večer :) NO, pa takole je bilo: morje...NOT..je bilo vreme smotano, pa burja je pihala - baje, al so me pa samo fino nategnil :) Ampak smo imeli druge težave...je bila naša miška zaprta dva dni.nič kakala nič punkala nič.nič..nič!!! Sem bila že kar malo zaskrbljena in kot vestna mama ji dam za pit kamilice - jasno ful sladkane. Ker tako pravijo stare mame, da ko je otrok zaprt samo sladkih kamilic skuhat in stvar bo stekla..Ja in je stekla dobesedno... smo plavali v dreku..kar smejte se!!! Jst sem se tut prvo rundo, potem pa je naša usekala ko po mitraljezu..sploh ni hotelo bit konca...Matr je moj dragi skakal čez kakce in lužice z rolo papirja v rokah..jaz pa komaj zadrževala da se nisem polulala :) :) Tko, zdej se pa nehite smejat in poslušte naprej: no, je bila mami prav vesela in srečna, da se je miški odprlo..Jo je tako zvijalo par dni da je groza... Sedaj pa lepo pančka, ker je umita - ni blo kaj, sva jo morala kar v banjico dat, je bilo prehudo..do sredine hrbta... No, kot rečeno je umita in nahranjena, lepo zavita v dekico in pančka...Jaz pa sem pospravila zdemolirano kopalnico, dala namočit in našpricala z Luno proti madežem in seveda fliknila v pralni stroj..Je še poceni tok... :) Heheh, sem pa vesela..danes je Eva Lana od svojega pradedka in prababice na račun dobila 500 EUR!! Lepo lepo lepo.. Babica in dedek pa tudi šparata za miško, sta dala polico odpret in bosta varčevala do 2030 vsak mesec po 50 EUR..preračunano na datum z obresnimi merami in ne vem čim še dobi 10.800 EUR..Uglavnem pri 18 dobi kar lepo vsoto.. Tudi z možem sva ji odprla enako polico, tako da..dobi naša frklja še bo vse posreči: cca 22.000 EUR.. Zdej pa rečte če se s tem ne da študentskih let preživet :) Tako, mal sem poklepetala z vami..fino je bilo... Novopečenim mamicam en velik hugec, nosečkam pa vso srečo in stiskam pesti!!!! Lepo mi pančajte in papa od mene
< Sporočilo je popravil rea27 -- 31.5.2009 23:04:03 >