Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
A vaše mulčke še široko povijate?

ja,zakaj pa ne,midva se tut mama namen,vendar enkrat,ko bo čas in prostor bol primeren
smo imele več časa za čvekanje,zdaj pa ga najdemo le redko kdaj.
zlati...
Ninica in nmagk super za vajina sončka da tako lepo napredujetaLupinica jaz ga pustim v njej če mi zaspi notri, al pa če sem za pc pa hočem na hitrco neki pogledat ga dam vanjo pa je lepo zraven mene se mi zdi je čist zadovoljen notri, pa ko grem po fanta v vrtec ga dam tut nok ker lažje spedenam tavelke 2.Kakec je pri nas skos nekaj bolj zelenkaste barve pa ga ne napenja nevem kaj sej se sprtka pa pokaka.Jem pa jaz tut skoraj vse razen pujska pa fižola in zelja.Nena lena veš kaj pravijo bolje spanček kot pa žganček, uživaj v prostih trenutkih ki jih bo skos manjJunona joj kok je kjutDetelja tvoja maja je pa tak dobrovoljček super.Vsi so lepi in cukrasti.Evo moj gospodič se nekaj pritožuje šibam
No na sreco imamo normalno P in sploh ne komplicira glede tega. Glede na nase stanje in prejsnji teden je dejansko logicno, da je slo tok malo gor. Skratka - nosem ima dita se ful vnet in dobila je operil razredcen s fiziolosko. Se tepem po glavi, ker nisem vedela, da lahko tok malim tudi das operil, ampak pac razredcen. tko da zapomnite si, morda kateri prav pride.