Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
rodi. Do takrat sem v strahu

narave pa tudi bolj malo jem že od malega. Zdaj v tem obdobju mi pa še manj diši hrana
. se bom potrudila in velikooooo jedla.
na NS:) Mi imamo šele drugo sredo 1.pregled
, NS pa 15. v Dravljah. Do četrtka sem še doma, potem grem pa zopet delat, lahko potrkam, da je sedaj vse v najlepšem redu, naj tako ostane vsaj ene 27tednov
. No saj, važno da je sedaj ok!!
Moje počutje je drugače v redu, edino utrujena sem kar hitro. Pa se ne smem preveč pritoževati, v bistvu mi nič ne manjka.
Anžeta
je malo več možnosti odprtih, vodita pa Taja in Lina
. Res ful ni fer, da cvikamo kako in kdaj povedat. Men se je v ponedeljek izšlo sicer nad pričakovanji; mi je šefica rekla: ja, fino. Sem ji pa povedala v istem stavku še za bolniško vsaj za 30 dni, potem pa še naprej - odvisno od komisije. In začuda ni sploh nič komplicirala. Še dobro, da imamo telefone