|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
4.6.2009 10:57:32   
tassika
ojla a prav slišim kavica kje pa kdaj? Jaz sem za, lahko nekje, kjer imajo limonado ali naravni juice, jaz pijem samo še vitaminčke. Kako vas bom pa spoznala, jaz nisem domačinka, no zdaj uradno sem že točno 1 tedenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.6.2009 11:00:02   
Anonimen
jao to morš bit pa res zbita.

a zdej boste pa še en štuk zidal al sam še streha pride?

kdaj pa računaš da se boste vselili?

user posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
4.6.2009 11:02:29   
LINDI
 NIČ ŠE NE VEM TOČNO,TAM NEKJE OKROG 17.00 URE,AMPAK  ŠE NE VEM KJE,KO MI BABY 28 SPOROČI, SPOROČIM NA DOMŽALSKE NOSEČKE

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.6.2009 11:11:02   
LINDI
NE,SAM ŠE PAR CEGLOV,TKO DA BO MANSARDA,POL PA STREHA...PO MOJEM SE NE BOMO KMALUuser posted image K TO  JE TOK ENIH STVARI,PA TOOOOOOK KEŠA,DA DOL PADEŠ...TKO DA...POJMA NIMAM ČEZ 7 LET PRAVJO, JAZ ITAK NIMAM POJMA UPAM,DA PREJuser posted image user posted image TO MI JE MAL DOLGA... K V ENI SOBCI TRIJE 7 LET ME GLIH KAP ZADANEuser posted image  

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.6.2009 11:16:16   
LINDI

nazadnje smo bile v jurčku,imajo naravni pomarančni sok po mojem pa limonado tudiuser posted image kako limono bojo pa že najdluser posted image
 me smo se nazadnje po trebuščkih našle,ker sem jaz uzun sedela ena pa notri,pa je kar kelnarca vprašala,če skup paševa tko da zaradi tega nič skrbetiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.6.2009 11:19:36   
LINDI
A SI SI ZRIHTALA ZAČASNO PREBIVALIŠČE,ALI STALNO TASSIKA,JAZ ŠE NISEM 0,SEM ŠLA NA OBČINO PO OBRAZEC,PA GA NIMAJO,MORAM BAJE SAMA NAPISATIuser posted image TO PA ZDAJ TRAJA MAM PREMAL ČASAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NE DA SE MI

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 931
4.6.2009 11:20:39   
LINDI
LUNCA82 A BOŠ ŠLA TI TUDI NA KOFICOuser posted image user posted image user posted image DA SE MALO NAČVEKAMO

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 932
4.6.2009 11:27:28   
tassika
Lindi jaz bi rajši v domžalah, ker sem brez avta, ga ima moj.

Sem zrihtala stalno prebivališče, izjavo pa napišeš čisto hitro, jaz sem na ta način spodaj podpisana ta in ta (lastnik) stanujoč tam in tam (če je blok je obvezna št. stanovanja) dovoljujem da spet ta in ta, trenutno stanujoča tam in tam  prijavi stalno prebivališče na zgoraj navedenem naslovu in konec.

V glavo pa sem dala ime in naslov lastnika, spodaj podpis in pa kraji n datum, to nesla tja in konec, takoj vplačala osebno in dala delat, zarven tudi nov izpit in pa v potnem listu samo spremembo naslova, poteni list sem čakala 1teden, osebno 3dni, izpit imaš pa takoj in je dobro da ga imaš, ker je za tiste dni edini veljavni osebni dokument.

Potem pa dobiš listek o prijavi stalnega prebivališča, s tistim sem pa šla na simobli, da bom sem prejemala račune, na banki sem urejala, ko sem dobila osebno, ker brez tega niso hoteli, na vzajemni pa ni bilo panike ali si sprintaš iz interneta ali pa prideš tja pa vse naredijo. Noben ni kompliciral. Edino zdajle sem imela mal smolo ko sem šla po bolniško, ker mi jo je dala še na stari naslov, ker mi noben ni povedal, da moram kartico potrditi, da se vidijo spremembe, na občni je rekla, da se vse državne zadeve spremenijo rač. same, no kartica se ni ker je nisem potrdila in moram dons it nardit še to. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 933
4.6.2009 11:41:45   
lunca82
Ojla Lindi,

upam, da se boš utegnila, vmes med enim in drugim zalivanjem plate, malo odpočit! user posted image
Jaz bom najverjetneje prišla, nisem pa še 100%; malo me matra medenica in križ tako da če bom ok pridem za ziher!!!  user posted image user posted image

Super...več kot nas bo na pijački boljše bo....user posted image user posted image user posted image

Tassika glede kraja pa je kot je napisala Lindi...Pri jurčku okoli 17.00, kjer imajo tudi naravne vitaminčke. Se bomo pa pravočasno zmenile!

Lp

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 934
4.6.2009 12:04:15   
LINDI
men je v bistvu vsen kje,bova videle,kaj bo rekla baby28

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 935
4.6.2009 12:06:18   
LINDI
TASSIKA ŠE TO ME ZANIMA,A SI MOGLA LASTNIKA STANOVANJA IMETI S SABO,ALI JE DOVOLJ,DA SE PODPIŠE,VERJETNO MORA M ŠE NAPISATI ŠT.LISTINE S KATERO DOKAZUJE LASTNIŠTVO 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.6.2009 12:28:02   
tassika
Linid ne samo naslov sem napisala in št. stanovanja. Ni ti ga treba imet s sabo, ravno tako kot pač soglasje ni potrebno overjati pri notarju. Ko te bo prijavljala na občini bo itak preverila, kdo je lastnik.
V primeru, da posameznik prijavlja stalno prebivališče ali spremembo stalnega prebivališča osebno na upravni enoti ali krajevnem uradu mora priložiti veljaven osebni dokument, opremljen s fotografijo, in dokazilo, da ima pravico do prebivanja na naslovu, ki ga prijavlja. Kot dokazilo, da ima posameznik pravico do prebivanja na naslovu, se šteje dokazilo o lastništvu, najemna ali podnajema pogodba ali pisno soglasje lastnika oziroma solastnikov stanovanja oziroma upravljavca nastanitvenega objekta, pri čemer soglasja lastnika ni potrebno overjati. Če je nepremičnina, na naslovu katere želi posameznik prijaviti prebivališče, vpisana v zemljiško knjigo, mu ni treba dokazovati lastništva nad to nepremičnino, saj te podatke pridobi organ po uradni dolžnosti, vendar mora v tem primeru sporočiti številko zemljiškoknjižnega vložka, ime katastrske občine ali številko parcele ter ime pristojnega sodišča

No tukaj sicer piše o neki zemljiški št. ampak jaz nisem niče tega nosila, pa smo lani stanovanje vpisali v zeljiško knjigo. Mogoče to velja v primeru, da si na novo sezidal hišo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 937
4.6.2009 12:38:33   
tassika
Aja s tem, da sem jaz potem naju dala tudi v skupno gospodinjstvo, ker živiva na istem naslovu, kot izvenzakonsko skupnost, da bodo nov. bejbija direkt prijavili na isti naslov, če tega ne bi naredila, bi rabila enako soglasje od lastnika se za otroka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 938
4.6.2009 13:04:30   
LINDI
superca,važno,da lahko to sama uredi,hvala za info,saj se na občino poslala vprašanje,pa do zdaj nisem odgovora dobila 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 939
4.6.2009 14:19:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: baby28

KatMat

Za mamina ušesa najlepši je zvok,
ko prvič po rojstvu zajoka otrok.
Srce materinsko ji sreča prevzema,
ko prvikrat hčerkico svojo objema.

Teh čustev opisati nihče ne zna,
ker le v dnu srca se čutiti jih da.
Zares veselim se še jaz skupaj z vama,
saj vem, da hčerki najboljša boš mama!

lp user posted image

se mi je kr solzica potocilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

RODILA SE JE TVOJA SREČA , ZDAJ PA ČUVAJ JO SKRBNO,JE KOT ROŽICA DEHTEČA,V LJUBEZNI VAS DRUŽILA BO.

user posted image oh kaj sem groznauser posted image user posted image

tija atalija je zelo pridna danes smo imeli naso prvo skupno noc in je bilo krasno...obiskala nas je tudi patronazna sestra in nas zelo pohvalila!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 940
4.6.2009 14:38:15   
baby28

Živjo nosečke!

ČVEK!
KDAJ: DANES, OB 17.30
KJE: pri Jurčku ali pri Florjanu v domžalah
(zaradi tassike)

A ste za?
Če lindi nimaš prevoza te jaz poberem. ockej
Nič skrbeti kako se prepoznamo!
po bušijih. hehe
Bomo pa sedele notri, kjer koli bomo že zaradi vremena.

katmat -
ME veseli, da ti je bila čestitka všeč. Superca da mala raste in da se
razvija tako kot je treba. Če vas je patronažna pohvalila to že nekaj šteje.
Čestitke še enkrat in dobrodošla doma.
Je pa verjetno res, da je doma vzdušje sedaj čisto drugačno, a se motim!
Fajn se imejte s tvojo mlado družico, ko boš pa prišla malo k sebi, te pa pridem pogledat. Ok

Javite za kavo, če ste za. lp

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 941
4.6.2009 14:42:45   
LINDI
ČE TASSIKA GRE,POTEM NAJBOLJŠE,DA V FLORJANU,A NE...LAHKO ME POBEREŠ,ČE SE TI DA,A PRIDEM DO TEBE...BABY28 

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 942
4.6.2009 14:44:38   
baby28

ej, lahko te poberem, da ne boš v tem  lepem user posted image vremenu
hodila po depali vasi. hehe

Če pa ne bo nobene druge za kavo, greva pa same peš do jurčka. Ok.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 943
4.6.2009 14:44:46   
LINDI
LEPO,DA STE VSI SKUPAJ DOMA KAT MAT,A STE PONOČEVALI,KAKO PA KAJ DOJENJE,GRE,UPAM DA NISI PREVEČ UTRUJENA

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 944
4.6.2009 14:46:01   
LINDI
JA,SE STRINJAM,POTEM PA PEŠ,MORAM IZKORISTIT,SAJ VEŠ MORAM IMETI SPREMSTVO ZA SPREHODEuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 945
4.6.2009 15:09:50   
lunca82
DOBRODOŠLI DOMA KatMat IN TIJA ATALIJA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

..danes sem prav mislila na vaju in se spraševala če ste že doma. Me zelo veseli da ste lepo prespali prvo noč in da vas je patronažna zelo pohvalila!!! V to nisem dvomila!! user posted image   Vsi trije uživajte v vašem toplem in ljubečem domu in se kmalu kaj slišimo!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 946
4.6.2009 15:11:55   
LINDI
lunca a ti potem grš na kofi,tassike ne bo,midve z baby28 sva za.... 

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 947
4.6.2009 15:16:52   
lunca82
..mislim da bom tokrat preskočila koffi...G mi je predpisal 3 tedne strogega počitka zaradi bolečin medenice (sramne kosti) in križa. Danes me to vreme in nizek pretisk kar dajeta...tako da bom raje počivala, da ne bo kaj narobe z našim user posted image . Vedve se lepo imejta pa se dobimo magar naslednji teden!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 948
4.6.2009 15:20:29   
baby28

No pa danes kofi odpade, ZARADI premajhne udeležbe.
Lindi,
če se dež umiri lahko greva do pšate na sprehod pa
kakšno rečeva. Sej si piševa sms. A prav?

lp

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 949
4.6.2009 15:22:47   
lunca82
Pupe sorry...se drugič oddolžim!!

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?