|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz alergična na cvetni prah...
21.5.2005 19:48:56   
tejč
Ali ima kakšna izkušnje s tem, če sem jaz alergična, ali to kaj vpliva na dojenje oz. kako?
Cela sem sozna in skoz kiham, oči me srbijo vsakič, ko gremo z našo Ajšo ven-mala je stara 15 dni.
Ali lahko vzamem kako zdravilo za alergijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jaz alergična na cvetni prah...
21.5.2005 20:54:51   
NinKa
Jaz sem alergična na cvetni prah in lani, ko sem dojila nisem smela nič jemati.... mi je pa moj mož rekel, da naša osebna zdravnica, nekaj raziskovala na to temo dojenje in alergije....zdravnica je Dr. Rotar Pavlič....ne spomnim se točno kaj in kako mi je lani to mož pripovedoval.....da lahko neka zdravila jemleš ampak kao v najhujšem primeru.

Ta zdravnica dela v Vnanjih Goricah....če te kaj zanima, probaj poklicat v zdravstveni dom,....mogoče ti bo sestra kaj pomagala, ker je navadno fuuuullll prijazna.

Cim manj kihanja....:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jaz alergična na cvetni prah...
22.5.2005 8:49:03   
BarbaraO
Praviloma ne smeš jemati ničesar. Vsaj bolje je tako. Najboljša zaščita je, da ne hodiš ven. Poskusi malo potrpeti, da kmetje nehajo kositi, potem bo mogoče malo bolje.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jaz alergična na cvetni prah...
23.5.2005 8:40:01   
Anonimen
Najbolje je,da se posvetuješ z zdravnikom.

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   jaz alergična na cvetni prah...
23.5.2005 10:38:18   
šnucika
Tudi jaz imam hudo alergijo na cvetni prah.....praktično že celo življenje se zdravim,tudi iz anglije sem dobivala neke injekcije.
Sedaj pa ne smem ničesar......:(
Je pa tako hudo,da mi je moj G rekel,da naj le vzamem kakšen flonidan,ker si,ko trpim bolj škodim,kot če ne umirim napada.
Že dva meseca ne spim,ker imam nos tako zabasan,oči pečejo,izpuščaje imam,astma me matra.....najhujši so napadi zvečer,ko mi oteče nosna sluznica,jezik,grlo....
Resnično se sprašujem,če RES NE OBSTAJA nobeno zdravilo,ki bi ga lahko jemale nosečnice in doječe mamice??:zmeden:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jaz alergična na cvetni prah...
23.5.2005 15:07:11   
Pikapolonica
Evo, še ena se javi.... Sem ravnokar pribežala domov ko so me tako začele oči srbet, da sem si jih skoraj izpraskala.. :(( In še prejšnji teden se sem pri zdravnici hvalila kako me še nič ne muči. Sem izjavila celo, da morda pa nisem več alergična. JA, PA KAJ ŠE!!! Že naslednji dan sem ugotovila, da temu še zdaleč ni tako. In zdaj ne vem kako bom. Saj ne morem kar doma ždet. Kaj pa sprehod in sveži zrak za mojo pupiko?

V glavnem, meni je zdravnica dala recept za Zyrtec. Samo sem prejle v navodilih prebrala da ni za doječe matere. Komu naj zdaj verjamem????

LP, :pika:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jaz alergična na cvetni prah...
23.5.2005 15:09:50   
Anonimen
Kaj jast vem Zyrtek dobiva naš Timi že od devetih mesecev.Če je za dijenčke pol najbrž lahko tudi ti jemlješ.A nimaš še kakšnega dohtarja v rezervi,še za kakšno mnenje?

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   jaz alergična na cvetni prah...
24.5.2005 10:42:21   
pinka
Tudi meni je zdravnica rekla, da naj zdravil načeloma ne jemljem, ampak če me pa začne dušit in če bo res hudo, pa naj kar vzamem kakšen claritin, ker je boljše to, kot pa da se dušiš in tako naprezaš telo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jaz alergična na cvetni prah...
24.5.2005 13:41:51   
tejč
Jaz sem danes klicala alergologinjo, pa je rekla, da naj kar jemljem zdravila za astmo in tud claritine in nasonex lahko. A bi se ti dohtarji že enkrat enoto zmenli, kaj bi radi?????

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jaz alergična na cvetni prah...
30.5.2005 9:47:57   
Maxica
Evo, še ena alergična na cvetni prah:(. Sploh na travo. Grozno, grozno. Lani sem bila noseča in nisem nič jemala, pa nekako preživela, letos dojim, nič ne jemljem, pa ne vem, če bom preživela. Sem pa opazila, da ima moj :duda: te dni tudi čisto poln nosek in kiha sto na uro. A je neki tudi on kaj alergičen ali mu le prah draži nos? Kako se to ugotovi? Ali se je morda prehladil:zmeden:?
Upam, da gredo ti kritični meseci čimprej mimo in da bomo čimprej spet ok:rozica:!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jaz alergična na cvetni prah...
31.5.2005 9:24:54   
NinKa
Pri nas je moj mož totalno astmatično alergičen na trave, cvetni prah malo manj. Jaz sem bolj na cvetni prah, ampak opazam da je od nosečnosti malo bolje....baje se lahko hormočki in te zadeve premešajo in...jaz trkam ob les...letos nisem še vzela tablete, sicer me oči včasih pečejo, nebo srbi ampak je vzdržno.

Moj dragi pa je totalno bogi, komaj diha, ko ma nos tok zamašen....za miškota pa sem tut opazila, da če je preveč zunaj začne kihat, se čohat po okicah,...ampak je takoj bolje ko pridemo not.

Bomo videli kako bo šlo s tamalim naprej....upam, da ne bo preveč hudo.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jaz alergična na cvetni prah...
31.5.2005 9:37:09   
Maxica
NinKa, potem je zgleda čisto verjetno, da je naš :duda: tudi "podedoval" to nadlogo od mene:(. Poln nosek in kihanje, če sva na svežem zraku. Meni ni nosečnost nič ublažila tega vraga:hudicek:. Bo že. Se pridružujem tvoji misli- upam, da ne bo preveč hudo:).

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?