|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
5.6.2009 8:06:43   
katjakokol
tatly kak je lepoticka????????'

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
5.6.2009 8:15:00   
*monchy*
dobro jutro user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
5.6.2009 8:39:41   
*monchy*
pa kaj mora res vedno bit grdo vreme ko sn doma user posted image user posted image user posted image adijo motoristi toti vikend se mi zdi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
5.6.2009 8:54:13   
mamamajča
Dobro jutro!

Punce, kaj vas matra?

Meni je bil tudi facebook kar nekaj, ko pa sem ga skapirala, pa sem čist notri padla.user posted image
Zdaj mam pa malega kužega pa veliiiiiko kmetijo- na fb, se razumeuser posted image

Pa tiste, ki ste vpisane, Tino tam poiščite pa jo pozdravite

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
5.6.2009 9:08:06   
*monchy*
mamamajča dež dež dež in še 1x dež user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
5.6.2009 9:18:08   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Dobro jutro!

Punce, kaj vas matra?

Meni je bil tudi facebook kar nekaj, ko pa sem ga skapirala, pa sem čist notri padla.user posted image
Zdaj mam pa malega kužega pa veliiiiiko kmetijo- na fb, se razumeuser posted image

Pa tiste, ki ste vpisane, Tino tam poiščite pa jo pozdravite

jaz imam tudi mačka, pa 2 psa.... a na foopets? morava se za prijateljci vzet, da si lahko malo živalce pobožavauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2606
5.6.2009 9:25:49   
ada2
aja, dobro jutrouser posted image

morrak kaj si te delala, da si bulo dobila? al pa nisi nič delala, pa je od tegauser posted image user posted image user posted image

deja držim pesti, da ostaneš notri in po hitrem postopku rešišuser posted image user posted image user posted image

glede tineV - sploh ni problem z njo priti v stik... če nočete na FB jo pa pokličite, pa se v živo zmenite... me smo se zadnjič prav fajn meleuser posted image user posted image user posted image

dež - ja, jaz pa včeraj obesila cote ven in se mi zvečer ni dalo pobirat.... no, še zdaj visijouser posted image user posted image user posted image

in glede na to, da sem včeraj bila pri frizeru (in se potem cel dan nisem mogla nagledati nove frizureuser posted image user posted image user posted image ) se danes lotim proizvodnjeuser posted image  v planu sta pa 2 nova vonja - češnja in kokosuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
5.6.2009 9:29:39   
mamamajča
Ada, saj vem- avtorske pravice in to.... samo kak hudiča te to delaš'user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
5.6.2009 9:34:11   
tatly
maja-jaz sem samo rekla kak je bla tina proti facebooku pa netlogu

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2609
5.6.2009 9:39:22   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

maja-jaz sem samo rekla kak je bla tina proti facebooku pa netlogu

Ja, saj nič ne pravim. Samo, ko se pa enkrat navadiš, je pa ful fajn. Jaz priznam- zjutraj prvo, ko se zbudim, letim na fbuser posted image
Sem vidla, da so te sestrične dodaleuser posted image Zdaj pa veselo čvekajte (lahko daš kak nasvet o dojenčku)- glede na to, da čez en mesec začnejo aktivno delatiuser posted image

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 5.6.2009 9:47:00 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
5.6.2009 9:41:22   
ada2

Ada, saj vem- avtorske pravice in to.... samo kak hudiča te to delaš'user posted image

bi rada vedla, ne? a mi boš posel prevzela?user posted image user posted image user posted image

aja, pa k madežem, ki jih spravi moj prašek ven sodi tudi kri, poleg češenj, jagod, trave in dojenčkovega kakecauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2611
5.6.2009 9:45:49   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

bi rada vedla, ne? a mi boš posel prevzela?user posted image user posted image user posted image

aja, pa k madežem, ki jih spravi moj prašek ven sodi tudi kri, poleg češenj, jagod, trave in dojenčkovega kakecauser posted image

Seveda! Firbec pa touser posted image

Niti približno ( ha ha ha)

Ja, super.... zakaj se nisi tega spomnila eno leto prej? Bi bla tvoja redna stranka!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
5.6.2009 9:51:19   
mamamajča
Da vam hitro pohvalim mojega falota- "igra" šlovek ne jezi se in to tak, dda vse figurice zlaga na ustrezno obarvana polja, torej modre figure na modra polja itduser posted image user posted image user posted image

Mama pa en problem- že cel teden hodi spat ob polnoči in je že ob petih auf. Podnevi pa nič ne spi.
meni se bo počasi spipalo, ker ne vem, kaj naj naredim. In naspani nismo.
Ma pa eno alergijo, samo po nogicah, pa mu nikamor ne mine.
je možno, da ga to tak muči?

Neposredna povezava do sporočila: 2613
5.6.2009 10:03:36   
ada2
mamamajča poslala sem ti prošnjo za prijateljsvo na FBuser posted image

bogi Mark, čisto možno, da ga alergija muči, pa zato ne spi....

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2614
5.6.2009 10:20:13   
mamamajča
Ja Ada, sem klicala v Zd in ga naročla za v pon., da se pride nazaj pokazat, ker mu nič ne mine.
Pa mi je reko P, da bi moglo bit kontra, ker ma Claritine rahel uspavalni učinekuser posted image
Zdaj pa nič več ne vem........

Ok, te bom sprejelauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
5.6.2009 10:33:56   
tatly
ada kak to delas ce grejo vsi madezi dol?prodas tudi kaj ker jaz ne dobimm iz plenick dol flekov

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2616
5.6.2009 10:36:59   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ada kak to delas ce grejo vsi madezi dol?prodas tudi kaj ker jaz ne dobimm iz plenick dol flekov

dobiš za sprobat, pa ne delaj tu reklame, da ne bomo kakega opomina dobleuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
5.6.2009 10:57:14   
mamamajča
ej ada, kak te na FooPets dnar zaslužiš? Meni nič ne dela, še pobožam ga komaj, ker mi kar zašteka vseuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
5.6.2009 12:33:26   
ada2
pisker marmelade komaj sma ušla dežu.... cote so se mi pa spet zmočileuser posted image user posted image user posted image

mamamajča zdaj, ko je nova verzija foopets nimam pojma kak se dolarji zaslužijo, še nisem mela časa preštudirat, prej si za vsakdanjo prijavo dobil glede na fookarmo, zdaj mi pa dolarji že en čas niso poskočili, se mi pa ful nabirajo dragulji (foogems), pa kolko vidim lahko z njimi tudi kupuješ. sem pa prej pogledala tvojo pesiko in ji vrgla frizbiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2619
5.6.2009 12:38:24   
Anonimen
jaz sem doma, kaj več napišem potem

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
5.6.2009 12:54:07   
Anonimen
no da vam povem kako je bilo; ctg je bil slab, sem imela pregled-končno-vse še zelo visoko odprta 1cm. sem pa mogla še enkrat na ctg, ker je naš zgleda pri prvem spal. no drugi ctg je bil ok, naredil mi je še uz, plodovnice primerno, pretok ok. mi pravi če želim ostati in sem rekla, da če ni sile da nebi in pravi, da res ni sile ampak vseeno..... ne vem zakaj bi sedaj tam dva ali tri dni ležala pa bi se potem komaj odločili, da mi sprožijo no v glavnem ju3 zjutraj imam spet ctg, pa bomo videli kako naprej. sem pa slišala, da je ena kolegica, ki je imela 21.05. rok rodila komaj sedaj 03.06. tako, da.... še lahko čakamo  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
5.6.2009 13:12:34   
mamamajča
no deja, glavno, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
5.6.2009 13:13:56   
mamamajča
Ada, hvala!!!!! Moja Pongica je ful sladka, ne?
Lahko pa povem, da smo v jesen v rogaški kupli nemškega ovčarja, ki je zdaj pri mojih in mu je nečakinja dejansko dala ime PONGOuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2623
5.6.2009 13:25:50   
mamamajča
Hm...... mam problem..... Kera je Nina tu goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2624
5.6.2009 13:45:00   
ada2

Hm...... mam problem..... Kera je Nina tu goruser posted image

donna

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?