Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

če jih lahko imam in mi je rekla kdo je ta pametnjakovič k mi jih je prepovedu se ji je kr mal smešn zdel in je zdej zelena luč za postelne ativnosti
dobr je pa rekla da je taprau pozer in seveda ponosni očka takoj komentar '' to ma pa po men ''
uf, to bo akcije
včasih se mal pomuckava in se mava mal drugač fletno
, a ne
malo mi je čudno, ker otrok ziher nekaj na teži pridobiva jaz pa z težo stojim...po tem takem jaz hujšam al kako ?
dva dni v borovnicah. Včeraj sva jih nabrala vsak 5 litrov - na roke. Se je dragi skos okol mene vrtel, da mi ne bi kje slabo ratal al pa kaj. Je bil prav zaskrbljen, da ne bo to zame mal preveč. No danes pa je to dvodnevno nabiranje prišlo za mano. Utruuujenaaaa!!!!
ni zredila NIČ in je blo z
skrbi.