Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zdaj pa itak takoj na RR..
super,da je piknik uspel
Hvala za cestitke- je bilo precudovito
In se kar nazaj drzim in se opozarjam,da ne smem bit tako aktivna. In tako je tudi prav.. Vsaj na zacetku moramo bit bolj pazljive. Potem v 4.mesecu pa lahko zacnemo z kaksnim miganjem, cisto na easy
Vse vas nekaj muci jaz pa sem cisto kul... No edino zaspana sem malo bolj. To pa je tudi nekaj,ne 
) KRAJ PREGLED NS
(?) (2.
(?) (?.
Js sem pa tok brez enrgije
ze tako sem malo lenobica po naravi, sedaj pa še to... ma skos bi spala, vse delam s hitrostjop lenivca ... upam,d a bo tole kmalu mimo.
ne pa takole ...
tale pikapoka je pa zate
. Uživej v nosečnosti
Moj pa ni romantik. Nima smisla za to. Sem bila pa včeraj jezna nanj. Cel dan mi je bilo slabo, pridem domov iz službe, gospod ležijo na sedežni, tamala se je nekaj igrala, o kosilu ne duha ne sluha, naredil popolnoma nič, pa je bil cel dan doma (je imel frej). Mu potem rečem, da zakaj ni skuhal, pa zakaj ni pobral perila, ki je viselo na balkonu,... In gospod odgovorijo, da ni imel časa, ker je šel na kolo.
Evo se ne spomni. Mi že ni pomeben