Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kazat? jest sm vsa čudna pa nevem a je to samo v moji glavi al je res kej na tem!? a kkšno bradavičke tud med ovulacijo bolijo? zej ne vem zakaj me začenjajo joškice bolet, pa vrti se mi skoz bl pogost, dons mi je blo ceu dan v trebuščku čudn- kot da bi imela prebavne motnje z enim špikanjem!? mah sej ne vem, mogoče si domišljam, ker sm zej v zadnjih parih dneh prebrala tok o nosečnosti, zanositvi in teh znakih, da se mi že kr blede
sm pogledala tvoj album in ti tale trebušček ful lepo pristaja, upam da bo tudi meni in bom taka lepa nosečka
ne pričakuješ? Se nam boš kaj na FB pridružla?
, pa probj ne mislt na to, tko k pravta BabyKitty pa tamicena.
, pa da ne bova mogla mi2 to kej prestavlat,...
seveda kot za vse druge, tud zate držim pesti da bo čim prej plusek
Pa hvala za pohvale
, pa sma bla res ful srečna - pa tudi šokirana (mislim, da sem nekje zgoraj tudi opisala težave z nosečniškim testom
... se nisem oglasla neki časa in ste popisale od mojega zadnjega komentarja že 20 strani
hehehe...
) in velikooooooooo, velikoooooooooo
, tako... da vam povem, da pisala res da nisem nič, sem pa zato vsake toliko pokukala tle gor in prečekirala skoraj vse
...
...črtica je pa baje še zato kr je še neki hormona v meni...tako da...po pol leta..končno vidim črtico....in gre...