Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Torej, kaj druzga mi je preostalo, kot se z njim igrat. Pospravljanje bo pač moralo počakat, ker Jakob namreč nikakor ne more
Verjetno bo resnično najbolje, da pozabim na 'popolnost, ki so jo želim' ter se raje posvetim svoji Lauri. Ko pa ne bo šlo več pa malo dam v varstvo babicam (te dve bi jo itak radi imeli non stop).
- jaz se strinjam z vsemi, ki svoje
ne dajete drugim v roke oz. ful težite vsem, ki bi jih pestovali. Jaz sem svoji mami in tašči strogo prepovedala kakršnokoli rokovanje z Lauro (še ko sem bila noseča sem jima to ves čas govorila) razen ko to ni nujno - podiranje kupčka ali nošenje po dojenju, da ne poliva! Pa še to jo dobita samo iz mojih rok, ne pa da jo sami vzameta.
rajši Jakoba peljala na sprehod, ko je prišel domov, namesto da bi pospravila stanovanje. Zdej je Jakob prioriteta
najprej se je v pleničko potem sem ga nesla pa kr na previjalno kjer jep okakal celo brisačo kar teklo je in celo svečka je šla tudi ven tko da se3 ni vsa raztopila oz razgradila v črevesju.Je pa tudi nek čepek po moje padel ven ker je bil dolgi kar 2 cm -no zgledal je tko k čep k je za omare -štifček po domače in sem kar debelo pogledala kaj je to ,sem prvo misla da bi bila še svečka od zadnjič samo nemogoče da bi bila ,kerj je imelo enakomerno obliko te svečke so pa kot ena raketa oblike .No in kakal je vse skupaj pol h jaz sem mu pa še ritko narazen tiščala da bo ja vse pokakal ven ,zdaj pa res upam da bo šlo normalno in da je bila to ovira za kakanje.Gremo pa v ponedeljek vseeno k dr in da pogleda in pove kaj bi to bilo.Ne mislim tkole dolg otrka mučit.