Tejčika29
|
Hoj, pa je spet petek ane!? Juhu za vikend, mi imamo jutri en rojstni dan, v nedeljo pa en krst, pestro maestro, v torek grem na morje z mamo, moj se pridruži v petek in ostanemo še en teden, sem malo panična kako bom tole sfurala, pa najbrž bom, če sem službeno hodila sama v Beograd in Split bom pa še na Lošinj pretrogala mamo in mojo miško. Bo že, sama pa res ne bi šla z Alino, ker to pa še ne gre. Tak da Lučka, bova obe uživali ane? Alina je zjutraj spala do osmih kar je prvič odkar je na tem svetu, spustila dopoldanski spanček in šla spat ob 13. uri, če bo tako naprej bo super, sploh na morju mi bo fino, nismo vezani toliko na to spanje. Včeraj je jedla čisto govejo juhico in čisto ponorela, tolk ji je blo dober. Zanimivo, svašta, kr neki.... Počasi bom probala tudi kruhek. Imejte lep vikend s svojimi družinicami! P.s. GOGA - glede faksa in prenosa izpitov, odvisno od kod se prepisuješ in kam se vpisuješ, zelo različno, se boš morala pozanimat, tud jaz sem malo ven padla, sem specializirala pred dobrimi 3 leti in zakoličila s šolo za vekomaj, mislim da me ne bo več pičilo za naprej, res mam dost. Nikoli pa ne reci nikoli ali kako že pravi pregovor!
|