ShopGirl
|
Živjo! Sem vidla par posnetkov kaj je nardila včerajšnja toča in me je kar zvilo - groza, tega bo čedalje več. Mene je zadnjič, ko je bla pri nas, kr srce bolel ko sem poslušala kako udarja po najinem avtu. Pa ni nov avto, je kar star, ampak vseeno - avto je tak strošek, pa tok je vloženo vanj, da ti ni vseeno Men tut mal spomin nagaja, sam sem si to prebrala že predn se je začelo pojavljat pri meni, in sm nekak pričakovala da bo mene tut doletelo jst sm že tko vsa zmedena... Nič novega torej Nism še čestitala vsem za uspešno opravljene NS in ugotovljene spole - full dobr, čestitaaaaam Pa welcome vsem novim ! k smo že pri spolih...jst bi tok mela eno kjut punčkico s čopki full full... sam bom pa fantka tut zelo vesela, tko da - karkoli bo, naj bo, samo da je zdravo! Ooo jst že tko komi čakam vikend, a ve tut? Tko sm zmatrana, sploh po službi, ko se preoblečem in se me začne zaspanost lotevat...groza. Pa ne da se mi v službo hodit, zjutraj se komi spravim iz postelje, pol mi je pa še tok težje ko moj srči tut zadnje čase jamra Oba mava neko smotano delo trenutno in pol nama je muka... čakam boljše čase Hm men je pa kr zanimivo kako se moj fant NIČ ne zanima za vozičke in podobno opremo - mogoče je še prezgodaj. V bistvu ja - men je prezgodaj, k še nimam filinga da sm res noseča, najbrž zato kr se mi trebuh skor nč ne pozna Itak mam pa po slikcah že izbran voziček! Sm dobila od ene prjatlce full oblačil za nosečke iz celovškega h&m, sam mi je večina oblačil še prevelika. Dons sm mela oblečeno eno luštno oblekico za nosečke (sam sploh ne zgleda da je za nosečke), in sm se full dobr v njej počutla. Pa zadnjič sm si na oddelku za mlade v h&m kupla full luštkano poletno oblekco in ker je taka bolj ohlapna jo bom komot nosila tut avgusta na morju - juhu! Dala sm pa 10 eur zanjo - full mal! Fajn bodite
|