Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Mi imamo veliko takih brisačk, pa nam je ta najboljše ker je full velika
     Mi imamo veliko takih brisačk, pa nam je ta najboljše ker je full velika  

na
   na  ...definitivno s postanki za dojenje, previjanje in telovadbo izven lupinice. Upam, da uspemo še pred večerom priti na Cres.
   ...definitivno s postanki za dojenje, previjanje in telovadbo izven lupinice. Upam, da uspemo še pred večerom priti na Cres.  

. Res smo se našle same fajn babn'ce. Saj res, kaj pa naš piknik? Jaz sumim, da bo bolj jesenske narave
 . Res smo se našle same fajn babn'ce. Saj res, kaj pa naš piknik? Jaz sumim, da bo bolj jesenske narave  in
     in  pa pridno ajčkata v veliki postelji. Joj sta cortkana.
     pa pridno ajčkata v veliki postelji. Joj sta cortkana.  
     . To skupno spanje jim gre kar dobro od rok, a ne?
 . To skupno spanje jim gre kar dobro od rok, a ne?  
   kdaj dobile?
      kdaj dobile?   Ne bo šlo.
  Ne bo šlo.  ...  pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček .......
         ...  pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček .......  . Se bomo jutri zmenili za nov datum, upam da me ne bo preveč kregala, nič kriva
 . Se bomo jutri zmenili za nov datum, upam da me ne bo preveč kregala, nič kriva  
   : Naša večerna rutina je zaenkrat takšna, da se Ela med 20h in 21h zvečer hoče nositi, da lahko zaspi, zaspi pa tam med 21h in 21.30, potem pa jemo okrog 5h zjutraj. Toda razmišljala sem za naprej in ko bo stara recimo eno leto, bi rada uvedla rutino, da hodimo spat ob 20h, toda kdaj "prešaltati"? Da ne bomo tudi potem hodili spat ob 21h in 21.30, kar se mi zdi za predšolskega otroka absolutno prepozno. Mamice, ki že imate večje otroke, pomagajte.
 : Naša večerna rutina je zaenkrat takšna, da se Ela med 20h in 21h zvečer hoče nositi, da lahko zaspi, zaspi pa tam med 21h in 21.30, potem pa jemo okrog 5h zjutraj. Toda razmišljala sem za naprej in ko bo stara recimo eno leto, bi rada uvedla rutino, da hodimo spat ob 20h, toda kdaj "prešaltati"? Da ne bomo tudi potem hodili spat ob 21h in 21.30, kar se mi zdi za predšolskega otroka absolutno prepozno. Mamice, ki že imate večje otroke, pomagajte.  ,
 ,  

, tko da sem dobila še napotnico za kardiologa.. baje se to pr dojenčkih dostikrat dogaja, pa da pri večini zgine... tko da me rajši preventivno tja pošlje na pregled..
  , tko da sem dobila še napotnico za kardiologa.. baje se to pr dojenčkih dostikrat dogaja, pa da pri večini zgine... tko da me rajši preventivno tja pošlje na pregled.. 
			 - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi
      - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi  

poleg njih, ko spijo? Ravno zaradi tega verjamem, da otrok vsaj pri 2 letih rabi svojo sobico, saj se lahko kadarkoli zbudi in njihovo dojemanje je že kar konkretno.
    poleg njih, ko spijo? Ravno zaradi tega verjamem, da otrok vsaj pri 2 letih rabi svojo sobico, saj se lahko kadarkoli zbudi in njihovo dojemanje je že kar konkretno.