pokica_
|
Hej-hej! Par dni mi net ni delal...grr . Pr nas je obred spanja, ati in mali spančkata, mami se je že prej malček naspala, zdaj sem pa raje izkoristila cajt in se priklopila na rač. O otrocih imate debato, hehe . Se bom kar strinjala s Tanjo_, ker smo prav po metodi ovulacije šli in je ratalo takoj v 2. poskusem, s tem, da se v prvo nismo držali ovulacije, tako da drži. In tudi tako je ratalo, fantek v času O. Pr nas je blo pa tako, da si je ate želel punčko, jst pa fanta. Sem dobro zračunala O dni. Pa glede na vso zadevo pr nas je tako tudi boljše. Deci lahko imajo fiks in bo še bolj sexy maneken. Za vnaprej je pa tako,...jst sem do poroda rekla da bomo imeli 2-3 otroke. Ampak mislim, da bomo ostali kr pri enem in edinem Aneju, čeprav ati nekaj menca. Ženska je itak glavna, če bo al nebo, kajne. Mi se pa odpravljamo k mojim na obisk, bo dedi spekel na žaru, jedli bomo pa v bajti, k itak dežuje in je kr hladno. Tako da hvala bogu, da smo včeraj šli na sprehod, danes itak odpade. Moram iti nazaj brat, nisem nič na tekočem kaj se dogaja na RRu in Zmajčkih.
|