Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
)

srček mali kak je lepa. A lahko kaj lasekov Liji posodi, da nebodo Lije imeli vsi za
Sam malo kasneje, če bo še katera kaj javla.
Pa skoz si prste hoče pojest, ko ji pa dam da bi jedla, pa noče.
Ne vem no, kar malo me spominja to na zobke. Sem gledala, sam ni nič videt, je še vse visoko gor.
gleda psihiatrija za kadilce - reporter milan.lucas aja...
smo šli že v četrtek zvečer (namesto v petek zjutraj) in po dveurni vožnji je v četrtek Jure še kar lepo zaspal v prikolici. Malo dlje je sicer trajalo kot običajno, je pa prespal celo noč. Potem je bilo pa včeraj tako vroče, da je bil revež čisto fertik, čez dan je zelo malo spal in zvečer... joj, kar na jok mi gre, če se spomnim, kako je jokal. Eno uro se je drl na polno. Jure drugače praktično ne joka, zato je bilo to kričanje še toliko hujše. Skratka eno uro sva ga skušala pomiriti, potem pa je omagal in zaspal v vozičku. Da ga ne bi zbudila, sem ga pokrila s toplo dekico in s košaro vred odnesla v prikolico, kjer je odspal celo noč. Je pa revež tako silno jokal, da je v spanju še uro in pol lovil sapo
) ma res izbrala sma hotel kateri je na nivoju
. Za našo malo Roziko vse