|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za vzgojiteljice v jaslih!
24.5.2005 21:48:02   
Mojca P.
Pisem diplomsko nalogo o knjigicah za najmlajse in me zanima, kako ste v vasih jasli z njimi zalozeni.
Koliko jih imate in katere so otrokom najljubse?
Jih imajo otroci radi?
:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za vzgojiteljice v jaslih!
24.5.2005 22:00:27   
sašaš

Mi imamo v skupini(jasli) bolj malo knjig - slikanic (večinoma O Pikiju pa tiste o muckih in kužkih, ki so tudi za tipat). Hodimo pa redno v knjižnico in si izposaojamo knjige in kasete. Trenutno je pri nas aktualna Muca Copatarica. Seveda imajo otroci radi knjige - tudi najmlajši.

Lp :muca:

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za vzgojiteljice v jaslih!
24.5.2005 22:08:54   
Gina
Po moje je najboljše, da greš kar v kakšen vrtec vprašat. Pa v bistvu je najbrž lažje pisat za kakšno drugo starostno obdobje diplomo iz te tematike. Tako majhni sicer radi listajo, pa poslušajo pripovedovanje, ampak pri eno leto starem, ki še ne razume vsebine, tudi ne moreš ne vem kakšno besedišče izbrat. Se pravi mora biti kartonka, z velikimi slikami, ali vsaj konkretnimi, da jih otrok sploh spozna. Lahko ima zanimive barve, ki ga pritegnejo. Tudi kratke pesmice po moje pridejo v tem obdobju v poštev, ker ta mali radi poslušajo, če se rima, tudi če ne razumejo. Pa kakšne kratke zgodbice.
Samo jaz ne delam v jaslih, tako da ti ne morem pomagat. Pa še to, da ne boš na koncu prišla do ugotovitve, da če majhen otrok rad "bere", posluša, da ima bolj bogato besedišče, ker to ni nujno. Moja dva oba obožujeta knjige, ta mala sploh, jih kar golta, pa do drugega leta knjig ni povohala(čeprav sem jaz knjigožder) , pa je imela že takrat zelo bogat besedni zaklad, brez knjig. sin pa je rad poslušal in tudi danes veliko prebere. Je pa res, da če imajo starši ljubezen do knjige, da bo tudi otrok slej ko prej segel po njej, že zato, ker mu ne bo jasno, kaj se tam čarobnega skriva, da mamica skoz not visi.
Nisem ti nič pomagala, samo na glas sem razmišljala. LP

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?