|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
21.6.2009 15:07:02   
Anonimen
danes pa spite,... tako kot moja malčkauser posted image .
meni pa dolgčas dolgčas,...

se ne spomnim, kdaj sem imela toliko časa, ki ga nisem znala uporabiti.
no ja,... ne narobe razumet: čistit se mi niti pod razno ne da, kuhala bom kdaj drugič,...
sem malo spremenila svoj profiluser posted image .

grem še malo brskat po RRju pa še po kakšnih drugih koncih računalnikauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
21.6.2009 15:25:39   
lake
Mi smo se najedli, mož je mal boljše volje, ne vem ker se je najedu, al ker je spil kavo user posted image user posted image . Kuhat se pa tud men ni dal, sm šla kr v bližnjo pizzerijo po dve pizzi. Kdo pa še kuha ob nedeljah user posted image .

Taji bom pa glih kar infuzijo z mlekom nastavla, sej samo je dons, zvečer je pa spet zbudit ne bom mogla. Zuni je nekam oblačen ratal, ko da ne bo nč s sprehodom. Kje pa so res vse dons?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
21.6.2009 15:34:07   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09
Jao punce,za nami je že druga katasrofalna noč.Tamala zaspi okrog 23 pol se zbudi ob 3 da jo podojim,pa ob 5 in potem jo tak šraufa.Mislim da nima krčkov tok hitro zgodaj ampak tiši in tiši pa noče nič ven pasti.Ful se napenja in renči kot pes.Tak da ne moremo več zaspati nazaj in hodimo okoli kot zombijiuser posted image user posted image user posted image

Poskusi ji z oljem zmasirati trebušček, ko previjaš - čisto malo olja segreješ v roki in masiraš okoli popka v smeri urinega kazalca, potem pa lahko še od popka navzdol vlečeš spirale proti stegnom. Pa čim več jo pusti golo brcati na povijalki.

Julija pa danes praznuje 1. mesec. Je dobila borovničevo tortico user posted image

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
21.6.2009 15:37:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Julija pa danes praznuje 1. mesec. Je dobila borovničevo tortico user posted image

Jo je mami predelala v mleko, ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
21.6.2009 15:38:13   
Anonimen
jeee.... fanta sta se zbudila!!
sem že toliko slikic zamenjala v avatarju, da se je računalniku že zmešalo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
21.6.2009 15:42:11   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Jo je mami predelala v mleko, ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je v predelavi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
21.6.2009 16:11:35   
lake
Vse najboljše Julija!! Tebi pa dober tek. 

Dons sm si pa po dolgem času kupla tračarsko revijo, da vidm kaj se kej dogaja, kdo se je poročil, kdo ločil... Čeprov sm tok zaspana, da bi mogla it mal spat, samo vem da se bo zbudila takoj ko se jst vležem, tko da je brezveze sploh probat user posted image . Ati pa spi na kavču ob nekem bejzbolu na TV, Taja pa v ležalniku na mizi.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
21.6.2009 16:38:13   
Leela
Pri nas piha, ven ne bomo šli nič. Filip ima še vedno virozo, cvikam da se ne bo razvilo v kaj hujšega.

flaska_ tvoja Maja je bila prehlajena, koliko časa traja da se tole pozdravi 7-10 dni?

Komaj čakam, da gre tavelik v vrtec. Ta teden je bil bolan in tolk pogreša družbo otrok. Tudi on komaj čaka.

Za skuštrano sem pa vidla ja, da je kar v avtu rodila user posted image . Ajej kakšna izkušnja.

Jaz sem mojemu naročila čokolado in mafine. rabim mal cukra.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
21.6.2009 18:05:18   
zoja10
poročilo s terena,....tašča zaenkrat še znosna user posted image user posted image user posted image

alarmmmm....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
21.6.2009 20:35:20   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

poročilo s terena,....tašča zaenkrat še znosna user posted image user posted image user posted image

alarmmmm....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da tako tudi ostane.........

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
21.6.2009 21:27:32   
Anonimen
zaspankeuser posted image

vprašanje: kako se boste podale v boj s temencami??
pri Oskarju so bile trdovratne in ravno takrat je dobil veliko las,...
Urban ima že zdaj grivo,...

je v redu, če kakšne pol urce prej namažem glavo z oljem, potem pa med kopanjem krtačim?

hvala vam,...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
21.6.2009 22:12:06   
zoja10
oj...uspavam Tajo se ne da...tecnari...
si dam na youtube kakšno pesem pojem, plešem ona pa počasi zapira očke,..seveda se dolgo nesmem ustavit sicer je jezna,....dobro za kilceuser posted image

k.tja kadaj se pa pojavijo temence?
patronažna je rekla da namažem z oljem pokrijemo s kapico in potem z glavničkom ćez neki časa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.6.2009 6:40:13   
Dudica1
dobro jutro 

Temenca je prvi tudi imel trdovratno res tako da mu nisem mogla jaz doma nč pomagat potem pa so mi v lekarni naredili ne vem kakšno kislino al kaj jaz vem in mu je šlo vse dol...pa nč nism z glavničkom k sm mu ful razpraskala...ampak z navadno vato mi je rekla P.
Zdaj Maj je pa imel čisto malo sm mu pa z oljem namazala pa skrtačko podrgnla pa je šlo vse dol in zdaj ni več nič...tako da upam da se temu zdaj izognem.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.6.2009 6:56:31   
Anonimen
jutro

no naša je spala celo noč zdej se je pa mal najedla zdej pa spet spi user posted image je zgleda utrujena k je celo noč spalauser posted image

mi zaenkrat še nimamo temenc tako da upam da jih tud mel ne bomouser posted image

no zdej pa šibam moram tavelzga zrihtat za v vrtec

užiajte

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.6.2009 8:26:31   
OliveOyl
Jutro

Sam je pa res dolgčas tle gor..user posted image user posted image  Včasih mal pošpegam sam se mi ne da nič napisat.

Vreme je res čudovito,pravo poletno.user posted image  Še mal pa bo treba bunde ven dat.

Tina ima mal temenčk,jih namažem z oljem ,pri kopanju pa jo mal z glavničkom razčešem.Mislim,da ima Mustela prav eno kremo za temenca.

Mi smo dokaj pridni,se mi zdi da ji tele Bio gaja kapljice full pomagajo,se tako lepo pokaka pa sprdka po njih.Jo nič nr tišči tam not.user posted image

Evo zdaj že tri dni natepavam lubenico in paradižnikovo solato(z manj kisa) plus vse drugo,da ne boste mislile da sem sam ob lubenici user posted image  ,pa jo nič ne zvija.user posted image user posted image  Danes moram še kaj drugega probat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.6.2009 8:39:52   
Dudica1
olive user posted image da jo nič ne matra po hrani...da lahko vsaj kaj pametnega poješ...
Za temenca pa ima mustela prav šampon in neki za mazat da gre lepo dol...

Vreme pa res nikakvo!Kako poletje pa je bolj podobno zimi se men zdi...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
22.6.2009 8:56:39   
Tanja_
Jutro
Jst pa še kr nisem pogruntala,kaj Hano matra zjutrej.Okol petih začne godrnjat,da se sliši, k da mamo enga medota v postlci, pa joka, sam ne vem, če so krči, k se nč ne zvija zraven. Bio gaia so tud pr nas pomagale,sam sm jih ukinla, k je tok bruhala, da vidm če ji ne odgovarjajo. Zdej se mal manjkrat pobruha, tko da ji jih zdele spet dala. Drgač vreme je pa res adijo pamet. Kdaj kej odpotujete na morje in kam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.6.2009 9:05:29   
OliveOyl
Naša je pa po janeževih (ala vetrovne kap.) full polivala.Sem jih ukinla zdaj je pa boljše.

Na morje bomo šli sam za kakšen vikend,razen če počitnice zadanem tu na RR.user posted image user posted image  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
22.6.2009 9:13:53   
Dudica1
tudi mi bomo hodili malo po dnevih na morje k našimi...bo zastonj...user posted image ...drugače pa imamo v planu v septembru kakšne terme...bomo videli še v katere...

Ne olive tiste počitnice tu na rr so moje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.6.2009 9:22:53   
PapuaNG
jutro,

smo imeli pester vikend - v soboto je bil tamal od jutra pa do ene štirih taka tečka, da sva oba z mojim že živce zgubljala, pol smo šli pa na en piknik, je pa mli zaspal in spal do osmih. Ga je zgleda jok in stok čisto zmatral user posted image Sem šla pa potem zvečer prvič po dooooolgem času žurat. Za malega sem mal mlekca napumpala, zvečer sem ga podojila in šla ven. Je prav pasalo se malo naplesat in počvekat s frendi brez malega. Je tokrat moj prevzel varstvo, jst sm pa končno lahko v miru spila pivo (za mleko, seveda user posted image ).

Včeraj je bil pa čist priden tamal-spal skor cel dan, popoldne smo šli še na sprehod na rožnik. Sicer je bilo vreme bolj slabo, ampak sva se že navadila, da v primeru vetra dava eno dekico čez košaro, pa je. Sicer bi lahko skos doma čepela.
Zdej pa čakam, kdaj bo alarm. Začuda tamal še kar spi, čeprav ga vsake toliko malo zvija pa nekaj stoka, ampak vsakič nazaj zaspi. Upam, da ne bo potem popoldne tečka, ker sem sama domauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.6.2009 9:25:30   
PapuaNG
aja, na morje gremo pa v prvi polovici avgusta na naš vikend na krku. Je fino, ker imamo vrt spredaj (apartma v pritličju), pa blizu morja, pa še zastonj je user posted image
Upam le, da bo vreme v redu....je blo že dve leti ravno, ko smo bli dol, malo sončno, malo deževno...

aja, pa glede statistike za otroke-naš ni bil planiran, je bil pa narejen v času ovulacije (če je verjeti zdravnikom), tako da...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
22.6.2009 9:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jst pa še kr nisem pogruntala,kaj Hano matra zjutrej.Okol petih začne godrnjat,da se sliši, k da mamo enga medota v postlci, pa joka, sam ne vem, če so krči, k se nč ne zvija zraven.

kaka. oziroma pripravlja črevesjeuser posted image .
pri nas imamo tudi zjutraj takšne priprave.

hvala vam za odgovore za odstranjevanje temenc.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.6.2009 9:27:18   
Dudica1
papuang a to tud kaj oddajate apartma na krku?...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
22.6.2009 9:27:58   
Anonimen
aja - pa dobro jutro!
je že Oskar v mojem naročju in hoče gledati Traktorja Tomauser posted image
samo dve risanki, potem pa ven, da ne bomo postali sitniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
22.6.2009 10:15:19   
Tanja_
Zdele razmišljam, da sem že čist pozabila, kako izgleda bit noseča. Zanimivo, a ni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?