Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja to pa ne vem kako ti poješ... lahko nam enkrat na srečanju zapoješ, pa ti bomo povedali.. če bojo vsi začel jokat, mislim da ne boš rabila pojasnila IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sem malo gledala seznamček, pa sem ugotovila da nimate slikce od copke in njenega Sebastiana... evo, ko boste naslednjič popravljale seznam jo dodajte... pa še podatki z njenega prvega pregleda: 5.1kg, 56.5cm, 40cm obseg glave Rdeča tako paše malčkom,... IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce vprašanje- kok časa ste čutile šive?Jst jih še kar čutim in sm včer pogledala in se mi je pr enmu tam, kjer zbodejo z iglo nardila rdečina in če potipam, me to boli. Kaj je mela kera kej podobnega? Po prvem porodu sem čutila šivanje kakšen mesec, če ne več. Pogledati si sploh nisem upala, da bi si potipala, še manj,... Zdaj sem dobila šiv zaradi raztrganin, a sem nanj pozabila že v porodnišnici. Tanja_ če te skrbi, pokliči ginekologa. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Mala vojakinja . Je bila navdušena nad čevapčiči? Zadnjič sem jedla bosanske, ker naj ne bi imeli svinjine... IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zdele razmišljam, da sem že čist pozabila, kako izgleda bit noseča. Zanimivo, a ni? Tanja_ že premišljuješ o naslednjem otročku? Ne.sva se ta vikend z možem pogovarjala, da nič hudega, če samo pri enem ostaneva. Mogoče, ko mine nekaj časa, pa ko se bo začela bolj odzivat, da bom drugače razmišljala. No, nisem tudi čist proti temu,da bi še kakega imeli.... Te kar prime spet,... Ampak je imeti samo enega otročka tudi luštno,... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Boga KatMat, ti pa res nimaš sreče s tem. Pa te bojo po čisčenju že dons domov spustil? ja pravjo da me bodo ce bo vse ok...kaj pomeni ok ne vem...ker nisem ok...upam da me bodo,hb da sem (sicer ne vem zakaj) v torbo vtaknila skatlo novalaca,v primeru ce me not obdrzijo da moje dete ne bo lacno... tok sem v jok padla v p da me sestra ni znala potolazit...pa nisem hotla jokat solze so pa kr tekle in tekle... KatMat, če se ti joka, ne zadržuj! Bo vse v redu, mora biti! IZVIRNO SPOROČILO: Leela temenca: vsak dan ga z riboderminom namažem po obrvem, glavo pa nič. Pri prvem sem mu tudi glavo mazala z olivnim oljem pa ni nič pomagal, je dobil temence. Dol sem mu spravla z riboderminom. fajn namažeš pred kopanjem in potem s cunjco dol zdrgneš. So šle vse dol. Še en teden sem mazala z riboderminom in je blo rešen. Drgnjenje z glavničkom odsvetujem, ne pomaga. Leela, ribodermin se verjetno dobi v lekarni, ne? Pri Oskarju sem se toliko matrala okrog teh temenc, a se mi zdi, da jih ima še vedno (pri treh letih?) IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Danes smo stari 1 mes! Urban lačen,...
|