Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in moram reči, da se mi je odvalila kar velika skala ... In glej ga zlomka - na morju sem se postarala
in dočakala svojo prvo trojko!
Še ena trideset-letnica med vami!
joj, so ljubki ti naši otročički.
lol
) ... moj ima sicer dopust, sam dela v spodnjem štuku za s.p. in potem ravno nimam ful volje pakirat, ko se mi pa tamala joka zraven pa nič ji ni prav ... pa še danes ponoč smo tako slabo spali ... do enih ponoč se je zbujala na pol ure, potem je do štirih spala in potem se je spet zbujala na pol ure in tako do 8ih ... jz sem pa čisto povožena zdej ... bemti pa to pakiranje ... sem si pa vmes, ko je bila tamala v gugalnici začela delat seznam, pa bom magar zvečer ko zaspiu samo skupaj zmetala zadeve ... ah ja ... res me boste pogrešale tule, ko ne bo nobenega, da bi vam moril z raznoraznimi "problemi"
).
.
, zdaj pa delam lasagno. Pridna, ne??!! Saj ne da bi se hvalila, sam tak pač je.