|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
23.6.2009 7:24:30   
Anonimen
Dobrp jutro!

jaz sem včeraj kar polek aneja zaspalauser posted image
me pa danes zebe- podolgem času. pa nekaj sem začela kašljatiuser posted image joj ju3 se mislimo prvič kopati in če bo tako stanje bo treba malo zakuriti, ker je prevelki prostor da bi ga s kaloriferom segrela.user posted image

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
23.6.2009 7:27:39   
Anonimen
za donno pa kolikor vem še ni rodila. se pa tudi pri junijkah zelo malo javlja. tako, da res ne vem kako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
23.6.2009 7:40:50   
ada2
komaj čakam, da se moji spakirajo v šolo, vrtec, službo, da se z Mihom zabubima nazaj v posteljouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
23.6.2009 7:42:02   
petra *k
dobro jutro
opet dežuser posted image . midvi pa mama gnes cepljenje, prvo pa je stara že skoro 8 mesecev.

bigi,še z moje strani dobrodošlauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
23.6.2009 7:56:25   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

komaj čakam, da se moji spakirajo v šolo, vrtec, službo, da se z Mihom zabubima nazaj v posteljouser posted image

O glej jo, kak je zvitauser posted image

Jaz pa čakam, da andražek pride, ga ni blo že od petka.
Vam še zaupam, kaj sma z mojim včeraj večerjala? In to ob 21user posted image

Torej, v hoferu sma si kupla neke bagete s česnovim nadevom, ki se taaaaak hrustljavo zapečejo, njami, pa radleruser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
23.6.2009 8:01:56   
mamamajča
Hm, pa kaj se mi je zgodlo.....
Popoldne sem mela svakinjo na obisku.
Zvečer letimo  v trgovine, in si potem doma mali po večerji privleče pollitrsko čokoladno mleko.
Sem rekla, a ne, celega pa ne rabiš spit pa sem mu vzela, vidim na regalu šalčko, pa sem rekla, glej, saj ti je ati že tu v šalčko nalil...
no, in mali pije, pije, se reži ko nor, pa mu pravim, naj že spije, da gre spat.
Pa pije naprej, prileti k meni in šokuser posted image Pravim mojemu :Kaj si ziher, da je to čokoladno mleko, če tak po kavi smrdi?????

No in ugotovimo, da je blo v tisti šalčki še malo kave, ki jo je moja svakinja prej pustila, in jaz koza, malemu vzamem tetrapak čok. mleka, pa ga silim, naj iz šalčke pijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3781
23.6.2009 8:08:26   
ada2
no, pa so šli....

lahko nočuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3782
23.6.2009 8:09:23   
ada2
joj, mamamajča tiste bagete iz hofera so meni tudi svetovne.... pa radlera bi zdaj tudi z užitkomuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
23.6.2009 8:09:54   
mamamajča

no, pa so šli....

lahko nočuser posted image

Lahko nočuser posted image

Ja, mene so pa klicali, da andraža ne bo.... ta mesec bo fina plačauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
23.6.2009 8:17:47   
mamamajča

joj, mamamajča tiste bagete iz hofera so meni tudi svetovne.... pa radlera bi zdaj tudi z užitkomuser posted image

ej saj je vse skupaj fino, en dober prigrizekuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
23.6.2009 8:22:55   
tatly
dobro jutro
bigi dobrodosla
tina-uzivaj na morju-kam pa gres?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3786
23.6.2009 8:57:47   
Anonimen
mamamajča mi2 si redno kupujema te bagete sicer v lidlu- z česnom ene pa so z nekim zelenjavnim nadevom, pa so tudi super.
ej sem glih gledala laptopa za 50 eur- s tem, da moreš vzeti za 24mes naročnino internet za 29eur na mesec. nama sicer ne pride v poštek ker mama trojčkauser posted image in ne rabima še enega neta. je pa krasen laptop-vsaj meni

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3787
23.6.2009 9:01:20   
Anonimen
evo ga:

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/naprave.aspx?nid=4&nidx=1244

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
23.6.2009 9:12:32   
petra *k
joj, kak je tečnouser posted image tia spi, aleš spi, jaz pa nevem več, kam se naj dam. pa še zebe me. kaki tečen dan bo gnesuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
23.6.2009 9:14:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

joj, kak je tečnouser posted image tia spi, aleš spi, jaz pa nevem več, kam se naj dam. pa še zebe me. kaki tečen dan bo gnesuser posted image

jaz se tudi dolgočasimuser posted image danaja tudi spi, matjaž tudi, anej je v vrtcu.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
23.6.2009 9:16:21   
mamamajča
deja, mi mamo tudi trojčka, naročnino za dve leti.
Zdaj bo komaj eno letouser posted image
Sma se s stricem Božom včeraj menla o tem, pa mi tudi ne more zrihtatiuser posted image user posted image

Mogoče na bolhi poglejam za kakega rabljenega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
23.6.2009 9:42:25   
petra *k
pa kaj je to res vreme krivo?? tia je včeraj spala 4 ure, danes pa je zaspala pred pol 9 in še zaj spi. to me pa tak čudi, res. nisem navajena. forauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3792
23.6.2009 9:44:22   
ada2
mah, pa tako spanje... še bolj sem zaspanauser posted image , pa žalostna... nam je Pegi (zajček) umrluser posted image user posted image user posted image   sploh ne vem kako naj Nuši povem....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
23.6.2009 9:48:49   
mamamajča
O jojuser posted image hm.... kruta, držim pesti, da bo čim lažje preneslauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
23.6.2009 9:52:11   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

pa kaj je to res vreme krivo?? tia je včeraj spala 4 ure, danes pa je zaspala pred pol 9 in še zaj spi. to me pa tak čudi, res. nisem navajena. forauser posted image

Ja, veš da jih muči vreme. Samo še ne vem, zakaj našega Marka muči v kontra smeruser posted image
Nič ne spi, meni se že meša!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
23.6.2009 10:31:36   
tatly
nasa tudi cez dan nic ne aja..pol ure pa gotovo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3796
23.6.2009 11:55:42   
mamamajča
Kak je meni strašno, ne vem.... ne tečno. Saj se z malim špilamo, pa vse.... mučno mi je. Vreme je genau za spanje in lenarjenje, kako kuhanjeuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
23.6.2009 13:02:47   
*monchy*
končno doma iz službe user posted image malčeka sem spravla pančat ker še danes ni nič jaz se pa bašem z sladoledom user posted image user posted image user posted image

joooooooooooj vreme pa je grozno user posted image user posted image user posted image pa še nič zboljšanja ne napovedujejo ne? user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3798
23.6.2009 13:34:14   
Barbara111
jaz pa sem spet pri pospravljanju zraven pa DOBRA GLASBAuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
23.6.2009 13:39:06   
Anonimen
jaz sem pa spala od 11 pa so pol1user posted image pa na brzino skuhala, danaja pa še vedno spi. 

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?