Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in
sta že tam in se valjata po tavelki postelji

Saj vem, da bo tega še dosti, ampak mi je kar malo voljo pobralo. Grem balkon brisati, ker spi. Lepo popoldne. Zvečer se vam kaj pridružim.
. In seveda, tako kot pravi Bubi, dokler je moj prišel z fotoaparatom da bi ga posnel, je bilo vsega konec.
za tvojo babi. Upam da mordica čim prej mine. Pa še en nasvet za drugič. Mi je rekla zadnjič sestrična, ki je vzgojiteljica v vrtcu, da imajo za takšne primere zmeraj margarino v hladilniku. Baje da moraš takoj namazat in ni plavo in ni buške oz. je dosti manjša.
da le čimprej zginejo!
ampak to je na žalost del odraščanja in še kar nekaj jih bo. naj bodo le-te čim manjše in čim manj boleče! za vse naše sončke!
tako se je smejala, čofala, brcala, seveda tudi vodo probala, pa vriskala... jo je bilo prav lepo vidt! sem ful vesela, da se ne boji vode in je ni nič motilo, ko je tu pa tam tudi mal vode zašlo v nos