*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Glede tega pa - ko gremo zjutraj vsi od doma in pridemo zvečer domov, ni nič razmetano Ko še ni bilo bubike sem šla po bubija v vrtec, potem na dooooolg sprehod, igrala,.... pač sva bila zunaj če je bilo vreme primerno. Domov smo prišli samo za risanko, večerjo, kopanje in spat Zjutraj spet vstali, se obleki in šli v vrtec. Ja kaj pa kosilo, ko kuhaš? Takrat se naredi svinjarija. Punce dajte mi povedati, ali kuhate vsak dan kosilo? Ker tu pri nas, ko se menim z babikami kuha vsaka tretja. To sem govorila za čas pred bubiko..... ne, če je bil moj v službi, nisem kuhala. Dela 6-18, itak gre na kosilo, zvečer pa že po hladilniku pobrska. Zase skuham kaj na hitro, bubi pa ima komplet v vrtcu. Popoldan še kaka sadna ali mlečna malica, za večerjo običajno čokolino. Drugače pa pri nas špila tudi ta varianta, da kupimo v Intersparu recimo že pečene bedrce ali kaj podobnega in zraven naredim samo še riž z zelenjavo in solato. Zdaj bom pa še razmislila.... mislim, da mi bo časovno in finančno zelo ugodno, če kar v službi naročim kosilo za domov. No, da ne pozabim - tu je še moja mami, ki velikokrat poskrbi za nas če gremo iz vrtca k njej, ima kaj kuhano in da še za domov.