Pikicapokica6
|
Ojoj ....punce, jaz ne uspem vsega prebrati, je čist preveč! Pa samo malo povem, kako kaj pri nas. Skoraj sem že postala Žanina dudica, pa sem hitro ukrepala in jo zdaj navajam na dudico, ker sva se pa zvečer tud po 2 uri že uspavali . Zdaj pa upam, da bo kaj boljš. Če bom njena duda, bom zdaj zdaj imela joške do popka. Drugače pa je pridna pupa, mi ne dela težav, tudi krčkov skorajda nima. Od sadja lahko jem že skoraj vse, kar rada jem, edino po borovnicah je imela vneto ritko, pa banane so jo zaprle se mi zdi, no pa lubenica jo napenja. Škoda, jaz jo imam pa tako rada. Drugače pa tudi naša čez dan noče več spati. Dopoldne je še kar ok, popoldne in proti večerju pa rata že prava tečka mala, ker je tolk utrujena. Zaspi pa nekje ob 9. in potem spi včasih tudi do 4. zjutraj. To pa odtehta vse, saj se naspim zares dobro. Nekatere pišete, da ste dobile že menstruacijo Ampak ne dojite, kajne? Jaz sem prvič pri polnem dojenju dobila menstruacijo pri otrokovih 2. mesecih, tako da tudi zdaj pričakujem kaj takega. Jah, ni fajn, lako bi še malo počakalo... Ali ima še katera od vas dojenčka kar pri sebi v postli? Jaz jo imam, pa mislim, da jo bom počasi začela dajat kar v njeno postlco. Me moj dec že malo postrani gleda Nič, moram it, ker je punca po pol urnem spanju že pokonci.
|