|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
28.6.2009 21:58:26   
mashy
Valerija77: super tole za vozičekuser posted image ! Daj prilimaj fotko! Ti pa čisto verjamem, da si utrujena, ko si imela tako naporen vikend. Jaz bi sigurno bila.

Jaz pa se počasi spravljam v posteljo, pred nami je spet naporen teden v službi, ki se bo zaključil fino, saj imamo v petek morfologijo user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
28.6.2009 23:11:28   
valerija77
Punce definitivno priporočam uporabo angelsounda!! Je tolk fajn poslušat. Sem ga kupla rabljenega oz. še neuporabljenega in je super. 
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
28.6.2009 23:53:51   
juniorka
hojla user posted image
Jaz nimam skor nic casa vec za net... se mi sola se kar vlece, komaj cakam pocitnice, ki se tu zacnejo 17.julija. Tako da sem malo preletela...
Morfologija je bla ok, vse v redu, in skoraj precej prepricana je bila, da bo puncka!
Tako da bo parcek. Kupila sem en pajacek, ampak sem kar nevtralno vzela, se bo treba potrudit, da lahko tud pink kaj kupim... tao je, ce imas fanta doma.
summer410, tebi bi pa rekla, da mi lahko posljes hlace, pa jih vrnem, samo ne bi dobila toliko vrnjeno, ker si placala v eurih.. tako se ti se najbolj splaca direkt vrnit, saj postnina ni tolk, ce das v tanek karton... prodala jih bos pomoje tezko, ker mors bit manekenske postave zanje user posted image .
ok, tolk zaenkrat, lepo se mejte, pa enih 5 stopinj vam posijam, ki jih imamo viska, je ful vroce, sploh ponoci ne gre pod 20, pa napovedujejo vrocinski val za ta teden..joj joj.
nocko

Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.6.2009 8:04:31   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
Upam  da ste se naspale in da ste imele mirno in lepo noč, danes ponoči pa je bla katastrofa pri meni, prva noč ko sem se neprestano zbujala premetavala pa še nekakšne čudne sanje sem mela vmesuser posted image res groza!!Tak zdaj pa papcam čokolinouser posted image pol še pa spijem na vrh en kapučino, punce želim vam lep delovni in čim bol umirjen dan!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.6.2009 8:52:46   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

hojla user posted image
Jaz nimam skor nic casa vec za net... se mi sola se kar vlece, komaj cakam pocitnice, ki se tu zacnejo 17.julija. Tako da sem malo preletela...
Morfologija je bla ok, vse v redu, in skoraj precej prepricana je bila, da bo puncka!
Tako da bo parcek. Kupila sem en pajacek, ampak sem kar nevtralno vzela, se bo treba potrudit, da lahko tud pink kaj kupim... tao je, ce imas fanta doma.
summer410, tebi bi pa rekla, da mi lahko posljes hlace, pa jih vrnem, samo ne bi dobila toliko vrnjeno, ker si placala v eurih.. tako se ti se najbolj splaca direkt vrnit, saj postnina ni tolk, ce das v tanek karton... prodala jih bos pomoje tezko, ker mors bit manekenske postave zanje user posted image .
ok, tolk zaenkrat, lepo se mejte, pa enih 5 stopinj vam posijam, ki jih imamo viska, je ful vroce, sploh ponoci ne gre pod 20, pa napovedujejo vrocinski val za ta teden..joj joj.
nocko

ojla....jah veš kaj sem zdaj ugotovila...da si jih lahko zaprem, samo so mi okoli bokov precej tesne....
pa pride moj domov mu pokažem in pravi...ja, jih boš pa pol nosla, ko ti bodo prav...in ugotovim, da ima prav...ker so ful fajne,,,tak da sem jih dala na stran:))

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.6.2009 9:44:08   
mashy
Nezy85: tudi sama sem se celo noč premetavala in sploh nisem mogla spat. Mogoče je bila polna luna user posted image  Zdaj pa cela "zblojena" v službi... joj, kak bi doma spala user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.6.2009 9:48:06   
summer410
pa še to...končno sem se odločila za voziček....
v soboto sem bila v Celju in sem si ogledovala.....v ožjem izboru sem imela stokke voziček in Mutsy....In ko sem v živo videla koleščke, od stokke vozička , sem videla, da ne pride v poštev, čeprav je drugače super...res...sam, ker z našim rada hodiva po naravi, ne bi šlo...
tako, da sem se odločila za Mutsy voziček..naročit, ga grem pa v LJ....samo čakam še da izvem, kaj bomo imeli, da se mal barvasto orientiram:))

Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.6.2009 9:53:47   
eva1
Hej!!

Jaz sem pa danes sanjala, da sem šla na UZ in so mi rekli, da sem zakrvavela zato, ker sta bila dvojčka in se eden ni obdržaluser posted image , potem pa smo gledali naprej in nadzorno videli da pričakujem fantka..se je videl lulček, kt da bi ga "v živo" gledaluser posted image ! Jaz imam filing da bo pupa, 3x pa sem že sanjala da sem rodila fantka..no ja sej mi je čist vsejn, sam mal me že res firbec kaj bo user posted image

Jutri greva z mojim po nakupih za spalnico in otroško...mormo to zrihtati pred konec poletja, tak da nas že mal čas priganja!

joj, kva je s tem vremenom zdej..danes zjutraj sem flis oblekla k me je zeblo...joj, pol bo pa spet tok soparno pa vsakih 15 minut dež...komaj čakam na pravo poletje, al pa naj bo že 1x zima, pa da sneg, pa bouser posted image

Nončika-bom danes s sestro govorila kako naročiti voziček, pa ti sporočim, ok...

Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.6.2009 10:31:53   
murkica
Pozdravček še od mene...

Tudi pri nas smo imeli na polno natrpan vikend. Najprej sva v petek šla do taščice v Podčetrtek in smo potem skupaj šli do Maribora, kjer smo šli malo v nabavo in oglede vozičkov, potem pa seveda nazaj v Podčetrtek. No v soboto pa sva se peljala na dolenjsko so mojih staršev, kjer sva še tam preživela en lep dan in sva se okoli 10h zvečer odpravila nazaj proti Ljubljani. Včeraj pa sva imela še ful za delat, tako, da je blo treba še to narediti in je bilo konec podaljšanega vikenda. Zdej sem pa danes tako utrujena, kot da nebi spala 1 mesec :)))

Vidim, da ste vse super. Čestitke vsem za uspešno opravljene morfologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men je bil to tako super pregled, da bi šla takoj še enkrat, da zopet vidim našo lepotičko...

Bodite vse lepo, jaz pa bom šla na hitro še na en sprehod, preden zopet zapade dež.

LP

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.6.2009 11:06:11   
Lara_1
zdravo

Nekaj sem videla,da se zanimate za ANGELSOUND. Tudi midva z mojim se zanimama,a se mi zdi predrago dati 69E. Zato ga bova naročila preko e-baya.. Cena je okoli 25E,za isti model,ki ga prodajajo pri nas. Če katero zanima lahko dam link od strani.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.6.2009 11:27:03   
piška goriška
Živjo vsem!

Je bil krasen vikend ... počivanje, filmčki, lepo user posted image user posted image user posted image Se mi še zdaj spi ...

Mam pa vprašanje za tiste z Angelsoundi: jaz ga sicer ne bi kupila, si pa strašno želim posnet par minutk srčka od user posted image . Tako, za spomin.
A ima katera kaj pojma, če se to da in kako?

(odgovor članu Lara_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.6.2009 11:55:46   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Lara_1

zdravo

Nekaj sem videla,da se zanimate za ANGELSOUND. Tudi midva z mojim se zanimama,a se mi zdi predrago dati 69E. Zato ga bova naročila preko e-baya.. Cena je okoli 25E,za isti model,ki ga prodajajo pri nas. Če katero zanima lahko dam link od strani.

Za 25 eur bi ga pa tudi jaz imela. Lara_1 iz kje pa si, mogoče bi ga lahko za obe naročila, ker ne vem kako se kaj kupuje preko spleta, če je navadno nakazilo mi še gre, preko pay pall-a pa ne znam, niti nimam še zrihtanga na banki.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lara_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.6.2009 12:08:36   
Lara_1
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: Lara_1

zdravo

Za 25 eur bi ga pa tudi jaz imela. Lara_1 iz kje pa si, mogoče bi ga lahko za obe naročila, ker ne vem kako se kaj kupuje preko spleta, če je navadno nakazilo mi še gre, preko pay pall-a pa ne znam, niti nimam še zrihtanga na banki.

lp

jaz sem iz Celja. Kar se pa tiče plačila,gre pa preko pay palla. Tudi jaz ne znam preko neta plačevat,zato pa moj to bolje obvlada. Midva ga bova vrjetno danes naročila, ko pa ga dobim ti javim.Je pa res da lahko čakaš tudi do 14dni,da ga dobiš... Sam rajši čakam en mesec,kot pa dam 69E. Če mi uspe bom dala link,da se lahko prepričate,kaki oderuhi so pri nas. Pa še poštnina je brezplačna!!!user posted image
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3902.m38.l1313&_nkw=AngelSounds&_sacat=See-All-Categories

< Sporočilo je popravil Lara_1 -- 29.6.2009 12:10:53 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.6.2009 13:41:30   
Pikapoka83
V Baby centru bo en dan dnevna akcija za Angelsound - 20%, samo ne vem kateri dan.

(odgovor članu Lara_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.6.2009 15:27:12   
Sunny1980
Katyn, tudi meni so ti vozički (baby boom) zlo simpatični. Bi jih pa rada videla v živo, ampak ne vem, če je kje to možno. Si ti slučajno kaj našla?

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.6.2009 15:29:19   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83

V Baby centru bo en dan dnevna akcija za Angelsound - 20%, samo ne vem kateri dan.

je že mimo. akcija je bila 26.6.2009

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.6.2009 15:30:39   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny1980

Katyn, tudi meni so ti vozički (baby boom) zlo simpatični. Bi jih pa rada videla v živo, ampak ne vem, če je kje to možno. Si ti slučajno kaj našla?

jaz sem klicala na njihovo firmo v Koper. tam so mi rekli kje bi jih lahko vidla v moji okolici. meni so rekli, da v Direndaju. mogoče pa si ga lahko ogledaš v tvoji okolici v trgovini Direndaj.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
29.6.2009 18:16:53   
ursa1981
Če katera rabi Šparove nalepke naj pošlje ZS - imam jih 97, pa jih ne rabimo.

LP

URŠA

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.6.2009 18:39:45   
Anonimen
Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat.....
Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kajuser posted image . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuhauser posted image , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit notuser posted image . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal.
Drugač sm se pa jest zredila že 7 kguser posted image , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustihuser posted image . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MFuser posted image .
Za vse ki ste jo pa že mele pa user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
29.6.2009 20:46:52   
lucky girl
Pozdravljene...

Jaz imam pa jutri morfologijo, me je kr malce strah, kaj bom izvedela...upam da same lepe stvari.

A morfologijo pregled imajo vse nosečnice???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.6.2009 21:04:10   
spelap1
živjo
danes sem se pa tudi jaz pridružila vsem ki ste že na polovički nosečnostiuser posted image user posted image user posted image zredila sem se samo 7 kg, in vsaj mi reče da za prvo nosečnost še ni prehudo in da naj v drugi polovici probam pridobiti iste kg ali pa manj. morfologija me čaka komaj 15.7. tko da na to bom čakala še nekaj časa, potem pa zaslužen dopust. lep pozdrav vsem
čeprav dežuje si naredimo dneve sončne z našimi user posted image

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
29.6.2009 22:39:46   
luan
Jaz sem pa čist na tleh.pri moji kolegici so pri plodu odkrili makrocefalijo in to nekaj tednov pred rokom.Ne vem kam so gledali prej, saj to ni od danes do jutri.Tako, da bo ona sprejeta pod nujno,opravili bodo CR in malo operirali.user posted image Zdaj je pa tud mene tako strah, da niso kaj spregledali saj imamo istega ginekologa.user posted image Tako, da sploh ne vem kako bom zdržala bo morfologije.Tako mi je hudo zanjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.6.2009 7:54:49   
valerija77
Jutro!!

No danes sem pa malo bolje. Po včerajšnjem "izletu" na koroško sem od sobote do včeraj naredila 800 km in sem bila že res čist ubita. Me je pa danes dete že ob 5h zbudilo z brcami. No tukaj je zdaj voziček ampak sem prevleko iz športnega dela in košare vzela dol, da jo operem. Sicer ni bila umazana, ampak  ju bom oprala in pospravla da se ne bo nabiral prah. Plastični del bo pa lažje obristi.
Danes pa res upam da bo vreme malo zdržalo.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
30.6.2009 8:15:13   
summer410
končno!!!!!!!!!!!!sem tudi jaz začutila prve brcike....in to kr fajn razigrano včeraj zvečer in danes zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je že bil čas.....19 teden in 3 dni

Neposredna povezava do sporočila: 3549
30.6.2009 8:34:46   
Sunny1980
Dobro jutro vsem user posted image !

Rada bi samo čestitala vsem za opravljeno morfologijo! Tudi mi smo jo imeli prejšnjo sredo in je bilo vse ok. Sicer naš pubec ni hotel pokazat obraza, ampak vse ostalo pa štima, tako kot mora :))).
Sama sem trenutno v 22.tednu in se se do zdaj zredila za dobre 3 kile. Sem kar ponosna na sebe, glede na to, da sem bila vedno bolj na okrogli strani :)).
Vidim kake lepe trebuščke že imate, skrajni čas, da se še jaz malo poslikam user posted image .

Katyn hvala zaodgovor glede vozičkov. Bom takoj zdaj preverila ali je kaka Direndajeva trgovina v bližini. Če pa ima katere že izkušnje s temi vozički (baby boom), pa se tudi priporočam. Cena je tako ugodna, da me že malo skrbi, da je kaj narobe z njimi user posted image

Lep sončen dan želim vsem in se beremo !

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

prsna črpalka
tina202

Ali ste potrebovale prsno črpalko? ( pa še kakšen komentar zraven prosim)

Da, ker dojenje ni steklo (26%)

Da, čeprav sem tudi normalno dojila (39%)

Ne, ker sem dojila (29%)

Ne, ker sem dajala drug mlek (5%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!