|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 10:35:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 10:36:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
29.6.2009 10:39:03   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

mamamajca kako 2 user posted image

Dušanovo mamo in atovo novo ženouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
29.6.2009 14:14:03   
tatly
oj kako kaj?madona tega deza mam ze prek glaveuser posted image user posted image user posted image danes ob 6 mamo priprave za krst kaj kera ve kaj nam bo govoril?se malo pa bo nasa princesa krscenauser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
29.6.2009 16:27:05   
trezika
Dan! Spet dež... user posted image me nič več ne preseneča samo še jezi user posted image user posted image

Sn mela prej matejevega bratranca na obisku (3 leta je star)... in kaj mi je naredil? vso hrano za ribice mi je v bučko vsul tako da ribic sploh videla nisem več... saj nisem vedela a bi se user posted image ali bi se user posted image je rekel, da so ble videt lačne user posted image user posted image

Mi pa gremo naslednji teden k župniku... nama je že zadnjič rekel, naj prideva brez Maruše kar pomeni da bo trajalo user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 16:41:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
29.6.2009 16:47:46   
tatly
trezika stella gre polek saj sem ga vprasala pa je reko da ja

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4182
29.6.2009 16:58:12   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Mi pa gremo naslednji teden k župniku... nama je že zadnjič rekel, naj prideva brez Maruše kar pomeni da bo trajalo user posted image

mi smo Adama pri vašem župniku krstili in bi morala 2x priti, pa sva bila samo 1x, pa še takrat je trajalo skoraj 2 uri.... šlo pa se je predvsem za prepričevanje naj se tudi jaz krstim, pa da se poročiva, pa takeuser posted image user posted image  me je kar strah iti zdaj še z mihomuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
29.6.2009 16:58:54   
ada2
aja, pa barbara in katja sta klicale iz lendava in pravita, da se imajo lepouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
29.6.2009 20:20:04   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi smo Adama pri vašem župniku krstili in bi morala 2x priti, pa sva bila samo 1x, pa še takrat je trajalo skoraj 2 uri.... šlo pa se je predvsem za prepričevanje naj se tudi jaz krstim, pa da se poročiva, pa takeuser posted image user posted image  me je kar strah iti zdaj še z mihomuser posted image

joj, že vidim kako bo trajalo...pa ko itak fuuuuul rad govori, pa matej mu je že od nekdaj ful pri srcu in pol obujata spomine in se spomni vse mogoče in... ampak sn že dala hujše stvari skozi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
29.6.2009 21:06:39   
tatly
mi smo bli 20 minut konecuser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
29.6.2009 22:41:30   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

evo mi smo tudi tu.
Spoznali smo Tinov, njenega dragega in seveda malo Lariso. Kaki lepi sonček je. So zelo prijetna družinica. Le naša dva hudička, sta vse kvarila. Drla se kot zverini, Larisi pojedla kekseke, ki sta jih nesla, nič ubogala, joj .....
Drugače pa se tina jutri vrača, saj nimajo sreče z vremenom, danes spet dežujeuser posted image

joj joj joj tak hudo ni bilo :) nam je bilo fino in fajn...lana pa alex sta bla vesela,razigrana...pravilno...Nisi povedala da je Alex naso pipiko celo polupcal,same slabe stvari si nastela,nista pojedla vseh keksov ...hihih

bigi....saj sem sla z vozekom mimo,pa je bla sestra zunaj pa sma se pozdravle,nisem te nikjer vidla...se bom drugic oglasla brez skrbi....

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 4187
29.6.2009 22:45:09   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

noo skoraj enako smo mi doziveli z tem istim zupnikom...sma sla z lariso pa 2 uri tecnarjenja o poroki pa krstu mojega..haha

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
29.6.2009 22:47:39   
TinaV*
Tako na hitro sem pokomentirala pa bezim spat...gremo v toplice ju3 ...Larisa se full rada kopa pa treba skoristit atijev dopust user posted image
nocko

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
29.6.2009 23:37:56   
bigi
d.večer
pol 12 je že jaz pa še za računalnikom(zdaj je bar mir pred "kričači".
vsi že spijo mene pa še čaka škafec opranih cot za obesit-pa saj se mi ne da.

ja tina v se mi je zdelo da čujem tvoj glas ko ste bili pri botrci ja-samo nisem htela biti radovedna kura pa gledati ta gor.ko si šla mimo pa sem verjetno glih bla na spodnji strani.

ja v tomažu pa mamo še enega novega člana poleg male danaje-andreja tam iz bloka je tudi rodila baje-fanteka majo-to pa je tudi vse kaj vem.
pa spat grem

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 8:40:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bigi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
30.6.2009 9:29:27   
Anonimen
Dobro jutro!

spali super- samo jaz bi šeuser posted image . no pa glava me boli že ene dva dniuser posted image .
anej pa ponoči in sedaj zjutraj ni mel vročineuser posted image saj ne vem kaj mu je

IZVIRNO SPOROČILO: bigi

ja v tomažu pa mamo še enega novega člana poleg male danaje-andreja tam iz bloka je tudi rodila baje-fanteka majo-to pa je tudi vse kaj vem.
pa spat grem

ja, prejšnjo nedeljo je rodila z CR, majo pa fanteka Jana če se ne motim. pa rekla je, da je bil kar hudi porod.

nič grem se oblečt- sem danes lena in mi še ni uspelouser posted image no vsaj malidva sem oba zrihtalauser posted image .

(odgovor članu bigi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
30.6.2009 10:53:35   
mamamajča
u, zgovornost na vrhuncuuser posted image
Se pozna, da je zunaj lepi sonček.

Mi pa mamo zdaj do konca julija čisto vsak vikend nekaj- rojstdni dnevi pa to, tak da bomo vsak vikend v prlekiji.  Slišim, da je v sob veselica na igrišču, se mogoče oglasimo.

Jaz bom pa roj.dan praznovala na morju, hehe. Gremo z avtobusom na en izlet na slovensko obalo, moj ata organiziral, pa smo Markiju že pred 2 mesecema obljubili, da bomo šli z dedijem pa babico, upam, da bo lepo vreme.
Te pa še malo, pa pride avgust in ma moja mama že abrahamauser posted image To pomeni, da bomo cel julij in še avgusta zelo na knap z dnarom, ker mamo same rojstne dneveuser posted image

Evo, izpovedala sem seuser posted image zdaj pa letima v vrtecpo slike in markijeve risbice, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
30.6.2009 11:03:16   
bigi
aha.no fajn.
sem spraševala včeraj tam pri jošku če je andreja že rodila-pa pravi vaš dedek dušan ja punčko ja.
te pa sem rekla-a tak te sta obe andreji rodili punčke. on je mislil da sem za tebe spraševala(za danajo sem tak že vedla).drago šerugov pa pravi ;ja andreja je rodila ja-fanteka majo.in dušan pravi kak fanteka če mamo punčko:)
malo je bil nesporazum-vidve sta pač ober andreji in se ni vedelo za kero sem jaz spraševala.
a carskega je mela?joj meni je bilo muka-včasih še me zdaj boli pa je že več kot 2 leti mimo.
sem pa jo vidla da se je že včeraj pelala mimo naše parcele pa je bla tak nasmejana-svaka čast das se tak hitro po carskem tak dobro drži-jaz sem 4 mesce samo ležala pa jamrala.
anejček pa ni šel v vrtec?
nini včeraj tudi ne-smo predugo spali da bi se splačalo ga pelati ob 12-ihuser posted image
karinca pa je na parceli plezala po štangah in padla dol pa si je vse odnesla dol kožo pa potukla se je kar precej-boga mucica-dobro da so počitnice da počiva in bere knjige.
uživajte sončeka -končno
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
30.6.2009 11:09:41   
*monchy*
tak zdaj mam vas čas pozdravit user posted image dobro jutro
morrak hvala za user posted image tri noči so že katastrofalne user posted image

mamamajča mi mamo tudi natrpano user posted image naslednji vikend ma botra abrahama pol naslednji mamo krst user posted image pol pa tak letimo že na morje skoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu bigi)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
30.6.2009 11:16:36   
mamamajča
monchy, se še dojita? ponoči mislim

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
30.6.2009 11:47:35   
tatly
no koncno ste se razpisaleuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
30.6.2009 11:54:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bigi

a carskega je mela?joj meni je bilo muka-včasih še me zdaj boli pa je že več kot 2 leti mimo.
sem pa jo vidla da se je že včeraj pelala mimo naše parcele pa je bla tak nasmejana-svaka čast das se tak hitro po carskem tak dobro drži-jaz sem 4 mesce samo ležala pa jamrala.
anejček pa ni šel v vrtec?

ja je rekla, da so ji 18ur popadke(umetne) davali in ni šlo te pa so CR naredli. je pa dobra ja. je v petek domu prišla in je v soboto zjutraj že sama v trrgovino hodla.

anej je mel včeraj vročino celi dan tak, da je bil doma ja. danes pa nima vročine samo sem ga vseeno rajši doma pustila.

(odgovor članu bigi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
30.6.2009 11:57:06   
Anonimen
monchy maš zs!

kaj bote oz. že kuhate? jaz bi mogla zaj nekaj na brzino in nimam idejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
30.6.2009 12:32:35   
mamamajča
Evo, midva sma iz vrtca in moram reči, da sem zelo razočarana.
Dobla sma eno celo risbico, ki jo je Mark narisal v vrtcu, čeprav so imeli vedno po hodniku razstavljene in je blo Markovih kar nekaj med njimi. Na slikah sicer je, ampak ni niti slikic od njegovega rojstnega dneva, niti z igral,....

Zaj sem pa žalostna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!