Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, vendar je zarodek, ki se je ugnezdil umrčkal in sem mogla na čiščenje
. Lani 18.3. sem šla še po zadnji preostali zarodek. Polna dvomov, žalostna in dejansko kar malo prestrašena. Splošna razlaga doktorjev je namreč, da vstavljanje zarodkov poteka glede na kvaliteto le-teh. Torej, prvi je najkvalitetnejši, potem pa ta kvaliteta upada. Pri tem je zanimivo tudi to, da je bil ta edini preostali zarodek že skoraj eno leto zamrznjen. Ampak, glej ga zlomka, pravi mali »fajter« ta naš ALJAŽ! Prijel se je stene maternice, kot mali klop, pridno rastel in sedaj nama obema z atijem lepša dneve in noči. Še danes ne dojemam prav, da je to vse res in se ga ne morem nagledat!
Saj midva z mojim sma tudi imela težave pri prvem sinu.Mi smo namreč atija menjali!
Je tudi trajalo dobra 3 leta,da se je končno prijelo.Je moj
mislil že,da je neploden,revež.Pol pa je kr 2 vštimal v 15 mesecih.Neplodnost pa taka!
,pol pa kuhat domov.
.