rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca Frrrr... ja, hvala za čestitke, sem že mislila, da sploh ne bo nobena opazila! Pa sem z rdečo in debelo napisala. Rozilu - se seliš na Vič? Boš mogoče moja soseda? Res se morava spoznat, bova lahko skupi vozičkale!!! Pa še Karmen B! MŠ v ZD Vič se mi zdi tudi dobra ideja! Ura je ustrezna, daleč ni, mogoče bom šla pa tja. Še lubija prepričam, pa bo Maternični vrat - mogoče sem zgrešila, kdaj ti ga zmerijo??? Meni se zdi, da mi ga še niso. Samo na prvem pregledu sem imela vaginalni pregled, potem pa nič več. Se pa zdaj s kolesom vozim in sem rada aktivna, pa si ne želim, da bi šlo kaj narobe Jooooj, muca*maca: VSE NAJBOLJŠE ŠE Z MOJE STRANI :) Pa vsem ki ste v teh dneh praznovale, ker vem da vas je bilo veliko... Ne vem kaj so starši počeli septembra kakih 20-30 let nazaj MŠ na Viču - jaz sem se ravnokar prijavila, kar na e-mail: \n darja.puslar@zd-lj.si (drugače je tu link, kjer pa nič pametnega ne piše - samo kontakti: http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/495/356/). Sem kar dragega zraven napisala, se kar nekako ni upiral, pa sem hitro izkoristila trenutek, hehe. Tako da Karmen in muca*maca - se vidimo tam, če ne prej! Sicer pa ja, se selim na Vič (Tbilisijska - kje si pa ti?), septembra pač... sicer sem pa gor med vikendi večinoma... tako da če bosta s Karmen za akcijo pri žabarju kak vikend, se lahko zmenimo, sicer pa septembra, ko postanem Ljubljančanka :D. Materničnega vratu pa meni ni G nič merila... tako da ne vem kako to postopajo . Samo po mojem opazi na kaki morfologiji, pa če se jim zdi kratek, ti ga pol konkretno zmerijo... al kaj pa vem... Nič, grem zdej prebrat še ostale čvekarije pa pol pokomenitat kaj
|