Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
? Jst ga mam samo v enem sloju in sicer bodi z dolgimi in dolge hlače+nogavičke ali pa žabice do pasu zraven bodija. Je to preveč, premalo?
, je lubi prišel cel izžet iz šihta, pa pol sma še malega okopala, pa igral se je 1h z njim, ...pa je to to. Mogoče kdaj drugič.
Aja, pa še oba križ boli!

ki ima dva otroka 3 leta in 1leto. Spali bodo pri mojem svaku ki živi v isti hiši kot mi. Svak in svakinja še nimata otrok in sta zdaj v zadnjem momentu urejala otroško sobo da bodo imeli kje za spati. In sedaj pride tu do problema. Poterbujejo previjalno mizo pa avtosedeža pa ne vem kaj še vse. In seveda kje bi to dobili. Gremo v zgorni štuk. Oni imajo dva otroka in imajo vse to. Pa ka jaz zgledam kot kakšen rdeči križ? Ravno zdajle je prišla svakinja gor in mi najprej zbudi Mario ker jo je mogla po žokat pol pa izjavi naj ji dam postelnino za posteljico ker jo rabi. Prav znervira me ko se obnaša kot da jo moremo vsi streči od spred pa od zad samo da pol ona izpade lepa in fina. Tok me je znervirala z vsem tem da sem se zadrla na Markota ko me je prišel prosit da mu dam kozarček ker bo pil. Pa še Maria čuti da sem znervirana in se je začela še ona neki dret.
Upam, da mi uspe. Meso sem že vzela iz skrinje.Pišete da imate vroče? Kje pa to?Tuki v Ljubljani že ščije
,naj se znajdejo..