yania
|
Ojla...evo, prebrala sem zadnjo stran, pa sem mal na tekočem.... Bravo za preglede in pikice brez joka...to pri nam pač ne uide, brez joka,samo kaj čmo. Treba je to dati čez. imava pa naslednje cepljenje tudi mi2 šele konec avgusta, mislim da 27.8, če se ne motim. Pa sej je 3.cepljenje med 5.in 6.mesecem, če sem si prav zapomnila enkrat, ko sem prebrala en članek... Sem se pa prav nasmejala prej, ko sem ugotovila, da sem jaz izžrebana za Hipp nagradno igro, pa je odgovorila na vprašanje še moja mami in moj , pa ne boste verjele, da smo vsi med nagrajenci...kaj jih je primanjkovalo (kandidatov)???haha, no, bomo pa s tem začeli.... Drugače pa, kaj se jutri nekaj v Lj. dobite?...ja jaz sem tu na Krku, lahko pa do mene pridete, vam naredim ledeno kavo, pa še palačinke z nutelo...kaj se to ne izplača?.... Naja se potepa pti eni kolegici, Timon spi, jaz pa še gruntam kaj bi poleg juhice, ki smo jo že pojedle danes še kuhala...nič mesnega ne bi..pa ne vem kaj naj...mogoče bo samo pečen krompirček padel, domači, pa solatka....