sunny24
|
Pr nas je pa prej začelo padat, pa smo se odpravli vsi trije spat...JSt sem že pokonci, Gaja in moj dragi pa še žagata... claud, lepo, da ste uživčkali na morju in da se je Larissa načofotala v morski vodi čeprav v bazenčku! O kakih francozih pa ti to??? Dej me razsvetli, prosim! Dejte mi pomagat-če se katera spozna na fotiče...V ožjem izboru mam ta dva (kar kopiram temo iz tehnike, k se mi ne da še 1x pisat vsega...Sem lenoba! Sem v nakupu novega fotoaparata in me zanima, če ma kdo izkušnje z naslednjimi al pa če mi tisti, k se bolj spoznaste, svetujete kako in kaj... Zdaj imam Olympusa - ta mali digitalec, sem full zadovoljna z njim, ampak ma že svoja leta, samo 3,2 mio točk...Dela lepe slike, ampak bi neki malo bolj dobrega mela zdej... 1: NIKON D60, 10.2 mio točk, 6,4cm lcd zaslon, Expeed procesor za obdelavo fotografij, aktivno D-osvetljevanje za optimizavijo podosvetljenih fotografij. Objektiv Nikkor AF-S DX 18-55 mm. Cena v Big Bangu 400 evrov. 2. OLYMPUS SP-590, ločljivost 12 mio točk, 26x širkokotni optični zoom (26-676 mm), dvojna stabilizacija slike, HDMI izhod, 10 posnetkov na sekundo. Cena v Big Bangu 385 evrov. Hvala za pomoč!