valči
|
Mi in Nina: Nina je taka pupa,prava lisička mala,ki obožuje atija,dedija in moje joške Dojim,ko pride z vrtca in to tako pijer,kot novorojenček.To je to,enmkrat na dan ima dovolj. Da vam napišem,od 22.6. spi z Laro v njeni sobi,v svoji posteljici.Misija nemogoče,sem mislila,ko sva jo selila.Sem imela generalko čiščenja in se mož spomni,kaj pa če bi Nina šla...In tasko poskus.Prvi dan je bilo zelo težko,Lara ni bila tiho,Nina se vstaja,moiž jo je triokrat hotel nest v najino posteljo,pa nisem pustila.Ker bi bilo gotovo.Če sva se odločila tako,naj bo. Drugi in tretji dan še jer bilo,sedaj pa sama gre proti posteljici.Sicer sem z njo,da zaspi,se nagnem nad njo,jo božam.No,možu to elegasntno uspeva,reče,pa,pa,greš spat in mala spi No,meni ne.Se pa za vsak jok zbudim in ji dam dudo. Da vam povem,če je nam uspelo tako gladko-trkam-,bo vsakemu.Ker Mihael je lep čas lezel nazasj k nama,jokal,Nina pa se nekajkrat zbudi,pa nič groznega,zaspi nazaj,ji 17 in 18 zob raste.Edwen je že mna pol zunaj. Da vam napišem,da še en podvig imava v planu.In sicer v soboto grem z možem na gorenjsko na tržnico.In to pomeni,da nina ostane doma z teto,ki jo bo čuvala.Lara spi pri babici,ker gre zjutraj v štalo...Ja,pri nas je komloicirano,ker je veliko vsega dela,tako da bo to prvič,da jo bom pustila in se bo zbudila ob drugi osebi.Naju ne bo od treh zjutraj,do kakih 4 popoldne,Mihael gre z nama.Tako da bomo videli. Drugače zelo samostojna,si sama vzame iz hladilnika,pa še jugurt vzame vedno še za Laro in se dere-laja,laja.Lula še ne v kahlo,si pa plenico da dol,ko kaka in se dere-kaka,kaka..Na kahli pa trenutno ni rada,je že lulala,pa noče več.Bo že,ko bo,ji je vedno na dosegu,če hoče gor čičat. Gibčna je za tri,čebele lovi po dvorišču,zadnjič je babicui dalas eno v usta,pol je žrelo imela v palcu,pa nič jokala.Neustrašno dete,zlato pa za pojest.