BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver IZVIRNO SPOROČILO: milči Ne, tako, ko leži na hrbtu, nogice opre v podlago, rito dvigne in se odrine nazaj, kot da bi hotela it rikverc. nas isto, ga hecam, ce bo most naredil:) zdaj mi je na rokah zaspal, sva plesala na Buena vista social club in ga je zmanjkalo pri nas se trenutno soncek sije, je pa kr oblacno, verjetno ne bo dolgo danes sva probala jabolko, to pa je prva stvar, ki sem mu jo dala iz kozarcka, ker nisem vedla, kero sorto kupit, da je sladka?kaj kupite?no, dala sem mu od hippa prvo jabolko, pa ni bil glih nekaj navdusen.....samo marelica rulz do zdaj ! Jaz mislim, da v obe smeri ni dobro. To na hrbtu je 100% napacno, ker je vsa teza na vratu in glavici in ni dobro za hrbtenico (mislim, da je to tudi znak ekstenzije). Takrat se ji nezno prsni kos dol potisne (nezno nezno) in/ali pokrci nogice na trebuscek. Nikakor pa ne pustit tega. Za na trebuscku pa je nam v razvojni rekla, da ritko dol tiscat. Ne vem zakaj, ampak naj je nebi se dvigovali, ker je nasa to tam naredila ko je kravice pasla. Po mojem morajo najprej utrdit rokice.
|