Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ker itak potem, ko shodijo, zgubijo vso težo, ker naj bi šlo za drugačno vrsto maščobe kot pri AM. No, ne vem...to je bolj rekla-kazala. Kaj pa če vprašaš na med.over.net? Tam ziher znajo svetovat.
Pol pa spet joška (čeprou je dve ure nazaj jedu), pa kr neki trmaru in mal hotu jest pa spet ne pa spet ja...sem ga na konc dala u voziček da se je zjokcal. Zgleda jih vreme + luna mal zmede, da ne vejo, kaj bi
Hvala Blue;)
)hihi
Tudi moja otroka najrajši spijo na njej (verjetno zato, ker tudi sama uživam v spanju na njej,...)
. Sem pa popoldan pobasala deklino in sva odšle po opravkih. Je kot mala sovica in opazuje okolico, kaj se dogaja. Se vidi, da ne spi več toliko. Zdaj sva vsaj delno ujele nek ritem in že vem kaj jo muči. Zvečer je ponavadi že ob sedmih utrujena in jo začnem počasi pripravljati na nočno spanje. Včeraj sem jo ob 20 uri nahranila ob 20.30 pa je šla spat in je spala do 3.45